Perttu Sirviön pieleen menneet juonnot – katso hauska video!

Aina ei mene putkeen, ei edes joka kerta. Itse Remonttipiiskuri Perttu Sirviö oli rakentamassa muutama vuosi takaperin valmistunutta Villa Ukko -huvilaa ja sen eri vaiheista kuvattiin opettavaisia videoita, jotka löytyvät tältä sivustolta sekä myös Helppoon YouTube-kanavalta.

Kaikki juonnot eivät menneet kuitenkaan ensimmäisellä yrittämällä purkkiin, joten kokosimme nyt pieleen menneistä versioista hulvattoman hauskan koosteen, jonka voit tsekata yläpuolelta! Valmistaudu nauramaan!

Facebook kommentointi

Katso myös nämä

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje