KotiIdeat / vinkkejäNäin saat pihapiirin näyttämään hyvältä ilman suurta budjettia

Näin saat pihapiirin näyttämään hyvältä ilman suurta budjettia

Usein ajatellaan, että ulkotyöt vaativat suurta budjettia. Mutta todellisuudessa pihapiirin ulkonäköä saa kohennettua huomattavasti ilman isoa rahallista investointia. Vuodenajasta riippumatta, aina löytyy pihatöitä, joilla voit päivittää kotiasi ja pihaasi ulkoapäin.

Pidä piha siistinä

Ennen kuin käytät rahaa talon julkisivuremonttiin, tarkastele pihaasi. Muutama tunti pihatöitä voi olla helpoin keino saada kokonaisuus näyttämään paremmalta. Leikkaa ruoho tai haravoi lehdet. Piilota näkyviltä isot roskasäiliöt. Varastoi pyörät, lelut ja pihatyökalut. Lakaise laatat. Korjaa rempallaan olevat asiat, kuten repsottavat listat.

Maalaa talo uudestaan

Budjetistasi riippuen, maalaaminen voi olla hyvä keino antaa talolle kokonaisvaltainen kasvojenkohotus. Jos koko talon maalaaminen tuntuu liian suurelta urakalta tai investoinnilta, siisti pelkät ikkunan- ja ovenpuitteet uudella maalipinnalla.

Päivitä yksityiskohdat

Pihan siistimisen lisäksi on hyvä tarkistaa, missä kunnossa pihan lamput, postilaatikko, talon numero ja muut pienet yksityiskohdat ovat. Harkitse lisääväsi valaistusta autotallin ja talon sisäänkäynnin eteen. Kiinnittämällä huomion pieniin yksityiskohtiin, voit luoda tyylikkään yleisilmeen pienelläkin investoinnilla.

Lisää persoonallisuutta

Lisää pihallesi uniikkeja yksityiskohtia tehdäksesi kokonaisuudesta persoonallisen ja oman näköisesi. Harkitse esimerkiksi kukkalaatikoita ja lyhtyjä sisäänkäynnin viereen. Jos sinulla on terassi, lisää huonekaluja, kasveja ja ulkokäyttöön sopiva matto. Tee pihasta tila, jossa vietät aikaa mielelläsi.

Kuva: Unsplash

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje