KotiAsuminenTältä näyttää 5 500 neliön ja 18 miljoonan dollarin 'näkymätön' talo

Tältä näyttää 5 500 neliön ja 18 miljoonan dollarin ’näkymätön’ talo

Näkymätön talo kuulostaa erikoiselta näyltä, mutta se on todellinen unelma niille, jotka haluavat vaikeasti havaittavan ja runsaasti neliöitä sisältävän piilopirtin itselleen, mukavuuksista tinkimättä.

Tuottajat Chris Hanley ja Roberta Hanley tunnetaan innovatiivisista elokuvaprojekteistaan. Näihin lukeutuvat kulttihitti American Psycho ja Sofia Coppolan ohjaajadebyytti, The Virgin Suicides. Ennen elokuvauraansa Chris työskenteli myös taiteen parissa, käsitellen muun muassa Andy Warholin ja Jean-Michel Basquiatin teoksia. Kun pariskunta ryhtyi suunnittelemaan taloaan, he halusivat jälleen jotakin mahtipontista. Hanleys teki yhteistyötä arkkitehti Tomas Orsinskin kanssa, joka on Frank Gehryn yhteistyökumppani, suunnitellakseen ainutlaatuisen näkymättömän talonsa, joka sijaitsee Joshua Treessä, Kaliforniassa. Näyttävä koti on nyt tullut myyntiin 18 miljoonalla dollarin hinnalla.

Sci-fi-klassikosta 2001: A Space Odyssey -elokuvasta inspiroitunut koti on 5 500 neliömetrin peilattu, laatikkomainen rakennus, joka piiloutuu aavikkomaisemaan ja ikään kuin sulautuu maisemaan ympäristöään heijastaen. Lämpöä heijastava Solarcool-lasi antaa kodille ainutlaatuisen ilmeen ja pitää sisätilat leutoina ankarista autiomaan olosuhteista huolimatta. Lisäksi talo suodattaa haitalliset UV-säteet. Ympäristöystävällinen vaahtomuovikatto ja aurinkosähköjärjestelmä tekevät talosta oivallisen kestävän kehityksen mallin.

Kolmelta sivulta avautuvat lasiseinät sisältävät uudenlaisen asumisen konseptin niin sisällä kuin ulkona. Sisällä 100-jalkainen lämmitetty sisäuima-allas on päällystetty 224 neliön kokoisella projisoivalla seinällä, joka on täydellinen elokuvien näyttämiseen. Kodin kolmessa suuressa makuuhuoneessa on jokaisessa oma kylpyhuone Boffi-aiheisilla kalusteilla. Ensisijainen sviitti on tällä hetkellä varustettu jättimäisellä lasisella sängynrungolla, ja siinä on 5 tähden lomakeskuksen inspiroima kylpyamme, jossa on kylpyamme, kelluva pesuallas ja sademainen suihku. Maailmanluokan kokin keittiössä on kaksi uunia, erillinen jääkaappi- ja pakastin, marmoripinnat ja Miele-, Sub Zero- ja Wolf -laitteet, jotka on ankkuroitu tyylikkääseen betonilattiaan. Flos-valaistusjärjestelmä puolestaan luo säteilevän ympäristön valaistuksen eri väreillä tunnelman mukaan.

67 hehtaarin kokoisella rauhallisella autiomaalla sijaitseva koti tarjoaa yksityisyyttä ja yhteneväisyyttä luonnon kanssa. Koti on toiminut sekä elokuvateatterina että luksusmajoitusta tarjoavana Airbnb-majoituspaikkana 2 500 dollarin hinnalla yötä kohden. Alue on sekoitus kotia ja luontoa, kiinteistön rajoittuessa kansallispuistoon ja aidattuun kilpikonnien suojelualueeseen, mutta se on vain kymmenen minuutin päässä Joshua Treen keskustasta. Muita lähellä olevia viihdevaihtoehtoja ovat Noah Purifoyn taidemuseo ja rajattoman laajat vaellusreitit.

Kalifornian Joshua Tree tunnetaan sekä upeista kalliomuodostelmistaan ​​että omituisesta taiteilijayhteisöstä, joka on noussut samannimisten piikkipuiden sekaan. Los Angelesin yritysviidakosta paenneet sadat taidemaalarien ja kuvanveistäjien studiot sijaitsevat korkealla aavikolla luoden Mad Max -elokuvien tunnelman. Alue oli myös tunnettu pyhiinvaelluskohde klassisen rockin supertähdille. Sellaiset raskassarjalaiset kuin Keith Richards, Jim Morrison ja Bono saivat inspiraatiota sen karuista maisemista (ehkä psykedeelisellä avustuksella). A-luokan esiintyjät, kuten Madonna, Kanye West ja Justin Bieber, ovat lomailleet alueella, kun taas paikalliset äänitysstudiot ovat houkutelleet Queens of the Stone Agen, Iggy Popin ja Beyoncén kaltaisia tähtiesiintyjiä.

Alla kuva ’näkymättömästä’ talosta.

Lähde: TopTenRealEstateDeals

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT