KotiLifestyleTop 10: tässä ovat tammikuun kärkikymmenikön miljoonaluokan luksuskodit

Top 10: tässä ovat tammikuun kärkikymmenikön miljoonaluokan luksuskodit

Tammikuun 2023 kärkikymmenikön luksuskodit ovat nimensä veroisia kooltaan, näöltään ja hinnaltaan. Jopa ”halvin” asunto ylittää 10 miljoonan budjetin, kalleimman ollessa arvoltaan yli kolminkertaisesti enemmän.

1. Harryn ja Meghanin Netflix-kartano

Monteciton kartano, jossa prinssi Harry ja Meghan Markle kuvasivat suuren osan Netflix-dokumentistaan ​​Harry & Meghan, ei ollut heidän oikea talonsa, mutta se oli itse asiassa pariskunnan läheinen koti, joka on nyt markkinoilla 33,5 miljoonalla dollarin myyntihinnalla. Kuninkaallisille sopiva välimerellinen kuuden makuuhuoneen koti on kooltaan 13 599 neliötä, sisältäen näkymät merelle ja vuorille, useita terasseja, kuninkaallisen kattokruunun ja kaarevat ikkunat.

2. Dua Lipan Albanian-kartano

Moninkertaisesti palkittu laulaja Dua Lipa on syntynyt Britanniassa, mutta hänen perheensä on kotoisin Albaniasta ja hän asui teini-ikäisenä Kosovossa. New York Postin mukaan Dua rakentaa uutta usean miljoonan dollarin kartanoa Sarandeen, Albaniaan.

3. Elviksen lapsenlapset perivät Gracelandin

Gracelandin edustajien mukaan Elvis Presleyn Memphis-kartano siirtyy Lisa Marie Presleyn kolmelle tyttärelle: Rileylle, Harperille ja Finleylle. Lisa Marie kuoli muutama päivä sen jälkeen, kun hän palasi isännöimään Elvis Presleyn 88-vuotissyntymäpäiviä Gracelandissa.

4. Sylvester Stallone siirtyy kiinteistöalalle Real Estatessa

Sylvester Stallone on ollut kiireinen kiinteistöbisneksissä viime vuosina. Hän pyytää 22,5 miljoonaa dollaria Hidden Hillsin kodista, jonka hän osti muutama kuukausi sitten 18 miljoonalla dollarilla. Stallone myi pääasuntonsa, kahdeksan makuuhuoneen kodin Beverly Hillsissä, Adelelle viime vuonna 58 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2020 hän kauppasi mittatilaustyönä rakennetun La Quinta -golfkodin 3,15 miljoonalla dollarilla. Ja loppuvuodesta 2020 elokuvatähti maksoi 35,4 miljoonaa dollaria rantakodista Palm Beachissa, Floridassa.

5. Steve McQueenin rantakoti Malibussa

Suurten ikäluokkien suosikkinäyttelijä ja yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä 1970-luvulla, Steve McQueen, oli tyylikkyyden ruumiillistuma sekä tosielämässä että elokuvissaan, mukaan lukien The Thomas Crown Affair, The Great Escape, Bullitt, The Cincinnati Kid ja Le Mans. Steve ja hänen yhtä nimekäs elokuvatähtivaimonsa Ali MacGraw asuivat muutaman vuoden 1970-luvulla Steven Malibu Beachin kodissa, joka on nyt täysin päivitetty. Sitä kuvaillaan yhtä siistiksi kuin Steve elinaikanaan oli. Asunto on myytävänä 16,995 miljoonalla dollarilla.

6. Tom Pettyn ”Jotain hyvää tulossa” -rantakoti

Tom Pettyn ​​pitkäaikainen Malibu Beach House nousi äskettäin markkinoille 9,85 miljoonalla dollarilla, ja siitä on jo saatu hyväksytty tarjous. Tom osti 2 200 neliömetrin kodin ja sen vieraskodin vuonna 2010. Rantakoti rakennettiin vuonna 1950 ja se inspiroi hänen hittiään ”Something Good Coming”, ”Jotain hyvää tulossa”. Tom käytti vieraskotia äänitysstudiona.

7. Bugsy Siegelin murhalinnake

Yksi Beverly Hillsin historiallisista kartanoista on koti, jossa Bugsy Siegel murhattiin vuonna 1947. Se on tullut markkinoille 16,995 miljoonan dollarin myyntihinnalla. Bugsy vuokrasi asunnon mafiatyttöystävälleen Virginia Hillille, jota ammuttiin päähän talon etuikkunasta. Seitsemän makuuhuoneen ja yli 7 000 neliön koti on vaihtanut omistajaa useita kertoja Bugsyn murhan jälkeen, ja sen omistaa tällä hetkellä Beverly Hillsin plastiikkakirurgi.

8. Las Vegas Wynn New Yorkissa

Las Vegasin kasinomoguli Steve Wynn heittää noppaa jälleen, ja kertoo New Yorkin kattohuoneistonsa myyntihinnan olevan 90 miljoonaa dollaria. Hän laittoi äskettäin myyntiin myös Las Vegasin kartanonsa 25 miljoonalla dollarilla.

9. Richard Geren pitkäaikainen New Yorkin koti

Richard Gere pyytää 28 miljoonaa dollaria New Yorkin Pound Ridgestä, jossa hän on asunut yli 20 vuotta. New Yorkin osavaltion yläosassa sijaitsevaan kiinteistöön kuuluu 11 658 neliömetrin päärakennus, viehättävä navetta ja 48,7 hehtaarin järvi. Richard ja hänen vaimonsa muuttivat äskettäin läheiseen Pohjois-Salemiin.

10. Betty Whiten Brentwood-koti purettiin

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Betty White kuoli vuonna 2021 uudenvuodenaattona. Hänen pitkäaikainen kotinsa LA:n Brentwoodin naapurustossa, joka purettiin äskettäin, myytiin lähes 10,7 miljoonalla dollarilla. Myös Bettyn ​​Carmel-by-the-Sea -loma-asunto myytiin hiljattain.

Alla kuva Meghanin ja prinssi Harryn luksuskodista.

Lähde: Toptenrealestates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT