KotiLifestyleTältä näyttää Fess "Davy Crockett" Parkerin Palm Springsin moderni asunto

Tältä näyttää Fess ”Davy Crockett” Parkerin Palm Springsin moderni asunto

Ennen Mikki Hiiri -kerhoa, The Beatlesien kulta-aikaa ja näyttelijä Farah Fawcettin roolisuorituksia Fess Parker toimi rajamiehenä Walt Disneyn Davy Crockett -tv-sarjassa, ollen suuri mediatähti monille ikäluokille.

Kaikki lapset Los Angelesista Bostoniin liimautuivat vanhempiensa seurassa tv-ruutujen ääreen vuonna 1954, kun Disney herätti historiallisen hahmon henkiin. Tämä johti 300 miljoonan dollarin Davy Crockett -tuotemyyntiin. Ikoniset hatut ja ohjelman nimikappale ”Davy Crockettin balladi” oli vuosikymmeniä esillä Disneylandissa. Lisäksi sarjan uusintalähetyksiä ja DVD-uudelleenjulkaisuja jatkettiin vuoteen 2015 asti.

Parker piti coonskin-lakkihypeä yllä vuosikausien ajan roolinsa jälkeen, näytellen toisen kuuluisan rajamiehen, NBC:n Daniel Boonen roolissa vuosina 1964-1970. Hän näytteli myös monissa cowboyrooleissa, ja hänet nimettiin Disneyn Legendaksi vuonna 1991.

Näyttelijäuransa jälkeen teksasilainen perusti Fess Parker Family Winery and Vineyardsin, joka tunnetaan coonskin-lakkilogostaan. Fess kuoli vuonna 2010, ja hänet on haudattu hautakiven alle, jossa on merkintä hänen tunnusomaisista päähineistään.

Näyttelijän Palm Springsin koti, joka tunnetaan nimellä Fess Parker Estate, on listattu 1,975 miljoonan dollarin arvoiseksi. Tämä 2000 neliömetrin ja kahden makuuhuoneen koti sijaitsee himoitulla Indian Canyons -alueella. Lähes puolen hehtaarin kokoisella, tasaisella ja avoimella nurmikolla sijaitsevaa kiinteistöä ympäröi massiivinen pensasaita, jota täydentää 39 palmua ja kaksi oliivipuuta.

Rehevä puutarha ja palmujen reunustama uima-allas, jolta on näkymät San Jacinto -vuorille, aikaansaa klassisen Palm Springsin esteettisen vaikutelman. Kodin sisätilat ovat silmiinpistävän upeita, ja niissä on massiiviset katot, suuret ikkunat ja liukuvat lasiseinät, jotka tarjoavat runsaasti luonnonvaloa. Suuri perussviitti sisältää raikkaan valkoisen ja tumman puun sävyiset kontrastiseinät, jotka luovat tyylikkään ja minimalistisen ilmeen. Tilassa on myös kylpyamme sekä ainutlaatuinen avoin suihku.

Vierashuoneessa on pesuallas sekä sisä- ja ulkosuihkut. Puuterihuonetta on esitelty muun muassa Palm Springs Living -lehdessä. Avokeittiö sisältää kaikki uusimmat laitteet, mukaan lukien Viking-jääkaapin ja kaasulieden. Olohuoneessa on takka, ja se avautuu laajalle uima-altaan terassille, jossa on tulipesä. Se tarjoaa saumattoman sisä- ja ulkokokemuksen sekä runsaasti viihdetiloja.

Palm Springs, Etelä-Kalifornian kaupunki Sonoran autiomaassa Los Angelesin eteläpuolella ja San Diegon pohjoispuolella, tunnetaan kuumista lähteistään, tyylikkäistä hotelleistaan, golfkentistään ja kylpylöistään. Se on yksi maailman parhaista paikoista löytää vuosisadan puolivälin moderneja koteja, ja siellä on monia merkittäviä genren ikoneja, kuten Frank Sinatran Twin Palms, Elvis’s Honeymoon House ja Palm Springs Visitors Center.

Fess Parker Estate on osa valtavaa Indian Canyons -kompleksia, joka sisältää virkistyspolkuja ja historiallisia intiaanikohteita, jotka sijaitsevat kadun varrella Indian Springs Golf Resortista, vain lyhyen ajomatkan päässä Palm Springsin vilkkaasta keskustasta. Julkkisten keskuudessa Palm Springsin nykyisiin asukkaisiin kuuluvat muun muassa Leonardo DiCaprio ja useat Kardashian-suvun jäsenet. Kuolleita julkkiksia, joilla oli koteja alueella, ovat Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Debbie Reynolds ja Liberace.

Alla kuva upeasta rakennuksesta.

Lähde: TopTenRealEstates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT