KotiLifestyleNämä asiat ärsyttävät asuntojen myynti-ilmoituksissa - oletko samaa mieltä?

Nämä asiat ärsyttävät asuntojen myynti-ilmoituksissa – oletko samaa mieltä?

Asuntojen myynti-ilmoituksissa halutaan tietysti panna parastaan, mutta turha kehuminen voi toimia aivan päinvastaisesti. Vauva.fi-keskustelupalstalla on käyty ahkeraa sananvaihtoa siitä, millaiset kuvailut saavat ärsytyskertoimen nousemaan.

Kaikenlainen pienten tilojen hehkuttaminen tuntuu olevan kaikkein pahin punainen vaate. Tällaisia ilmaisuja ovat muun muassa ”tilaihme” ja ”tehoneliöt”.

– Kaikki mahdollinen on tungettu samaan tilaan. Kun kaikki on yhtä suurta huonetta, ei voi sisustaa järkevästi. Näin etätyön aikana ihmiset ovat alkaneet huomata, miten järjetöntä tämä ”kaikki yhdessä huoneessa ja väliseinät joka puolelta asuntoa pois” -ratkaisu oikeasti on, eräs kirjoittaa.

– ”Fiksusti käytetyt neliöt”. Tämä tarkoittaa, ettei makuuhuoneisiin mahdu kuin sänky, ja keittiötä ei ole, toinen kommentoija puolestaan jatkaa.

Kolmas tuo puolestaan esiin, että asunnon omaperäisyyden korostaminen ei ole koskaan hyvä merkki.

– Sana ”persoonallinen” kuvaustekstissä kertoo jo ennen kuvien katselua, että kyseessä on kohde, joka vaatii täydellisen remontin, mutta josta yritetään pyytää niin sanotusti muuttovalmiin hintaa.

Esiin nousee myös turhanpäiväiset sisustuskuvat ja oleellisten asioiden puuttuminen.

– Jos ei ole pohjapiirrosta, lopetan lukemisen heti. Ei minua kiinnosta yrtit tiskipöydän reunalla, eräs keskustelija kiteyttää.

Vauva.fi-keskustelusta kirjoitti ensimmäisenä Iltasanomat.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT