KotiUutisetEpätoivottuja vieraita kesämökillä - tee näin!

Epätoivottuja vieraita kesämökillä – tee näin!

Kesävieraat tupsahtavat mökille tuosta vain naps ja sinun pitäisi alkaa passata heitä lomallasi.

Monille tämä on valitettava kesätotuus. Mitä voisit tehdä?

Pekka keksi keinon. Hän kertoo:

-Kun rakkaat sukulaiseni saapuivat kutsumatta, ilmoitin, että minulla on ollut todella raskas viikko takana. Että nyt on pakko meinaan levätä muutama päivä oikein kunnolla. Totesin, että eipä mitään, käykää kyläkaupasta hakemassa ruokaa, tehkää ja kokatkaa sitä ihan vapaasti, minäkin saan siinä sitten samalla. Puita löytyy liiteristä, jos joku haluaa saunoa – pistäkää pökköä pesään lähtiessänne niin minäkin vielä pääsen hyville löylyille. Puskaradio on ilmeisesti toiminut, sakki on haihtunut, Pekka nauraa somessa.

Sami on myös keksinyt hyvän tavan. Tosin päinvastaisen. Hän ei lomaile, vaan alkaa rempata – ja silloin on remppa-apu tarpeen:

-Yllättäen tulee varaston, laiturin, roskakatoksen tai muun korjaamista, rakentamista tai maalaamista. Tai vaikka paskahuussin tyhjentämistä. Mieluiten mahdollisimman raskaita hommia, joita ei itse viitsi mielellään tehdä. Jos vieraat ilmoittavat etukäteen tulostaan, niin voit jo puhelimessa innosta puhkuen todeta, että ”että onpa mukava kun tulette, meillä olikin juuri tänä viikonloppuna tarkoitus järjestää talkoot”. Voi olla, että jättävät tulematta jo tuolla. Et voi kuin voittaa!

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT