KotiUutisetTässä on maailman tehokkain langaton imuri - tekoäly mukana

Tässä on maailman tehokkain langaton imuri – tekoäly mukana

Samsung kertoo tuoneensa markkinoille tähän asti tehokkaimman langattoman varsi-imurinsa. Nimeltään se on Samsung Bespoke Jet AI, ja siinä on jopa 280 watin imuteho.

Siinä on myös itsestään tyhjentyvä All-in-one Clean Station -puhdistusasema ja tekoälyyn perustuvia toimintoja. Bespoke Jet AI 280 -malli tulee saataville kaikkiin Pohjoismaihin satiininmustana ja se maksaa 1500 euroa. Melkoista luksusta siis.

Bespoke Jet AI -imurissa on Samsungin tähän saakka tehokkain imurimoottori, mutta se on ultrakevyt ja painaa vain 150 grammaa. Imutehoa on 25 prosenttia ja puhdistustehoa 52 prosenttia enemmän edelliseen malliin verrattuna.

Bespoke Jet AI -imurilla on 100 minuutin käyttöaika, joka on korkein kaikista Samsungin langattomista varsi-imureista. Mukana on myös laaja valikoima erilaisia harjoja ja tarvikkeita. Active Dual Brush -harja puhdistaa esimerkiksi kaikenlaisia lattioita ja siinä on sisäänrakennettu LED-valaistus pölyn korostamiseksi pimeillä alueilla.

Tekoälyn vuoksi imuri voi määrittää lattiatyypin optimoidakseen sekä puhdistuksen että akunkestävyyden. Bespoke Jet AI arvioi ensin harjan kuormituksen imuliikkeiden ohjausominaisuuden avulla ja ilmanpaineen paineantureiden avulla. Se analysoi tiedot ja määrittelee lattiatyypin, jolle se on asetettu. Algoritmi tunnistaa siivousalustan ja ottaa käyttöön optimaalisen imutehon ja harjanopeuden.

Imuri kertoo tarjoavansa 99,999 prosentin pölynhallinnan monikerroksisella suodattimella.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT