KotiUutisetSofian kerrostalossa asui naapurikyttä - näin hän pääsi rauhaan

Sofian kerrostalossa asui naapurikyttä – näin hän pääsi rauhaan

NAAPURISOPU Kerrostaloissa asuminen vaatii sopuisaa luonnetta. Voitaneenkin sanoa, ettei kerrostalo ole lainkaan paikka sellaiselle ihmiselle, joka ei kestä kolmivuorotyöläisen elämää epätavallisine wc:n ja suihkun käyttöaikoineen, koirien haukuntaa ja lasten kiljahduksia, sekä ajoittaisia kotijuhlia meteleineen.

Parikymppinen Sofia oli jo edellisessä asuinpaikassaan saanut tuta naapurikyttääjästä, joka valitti hänen elämäntyylistään. Hän kävi yötöissä hampurilaispaikassa, ja kun tuli kotiin, piti tietenkin päästä nopeaan suihkuun pesemään rasvanhajut pois. Tämä aiheutti eripuraa.

Kun Sofia muutti seuraavaan kerrostaloon, hän päätti, että nyt hän ei enää kertaakaan kuuntele aiheetonta valitusta. Hän toivoi, ettei talossa olisi kerrostalokyttää. Vaan olipa kyllä.

-Heti alkoi. Naapurin 70-vuotias rouva alkoi valittaa että valutan vettä öisin. Sanoin hänelle että käyn yötöissä, mutta tämä ei auttanut. Kun seuraavan kerran hän valitti, valehtelin hänelle päin naamaa, mutta se auttoi.

Mitä Sofia sitten sanoi?

-Totesin, että isäni on poliisi ja äitini kiinteistöliiton lakimies. Että vaikeuksia saa jos haluaa.

Sofia tarjoutui myös ostamaan korvatulpat.

Valitukset loppuivat kuin seinään.

Sofia ei enää asu taloyhtiössä. Hän kertoi tarinansa naisten Facebook-ryhmässä.

Onko sinulla kokemusta kerrostalokyttääjistä? Osallistu keskusteluun somessamme.

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT