KotiLifestyleTältä näyttää Benjamin "Bugsy" Siegelin hulppea koti – arvo 17 miljoonaa dollaria

Tältä näyttää Benjamin ”Bugsy” Siegelin hulppea koti – arvo 17 miljoonaa dollaria

Kuuluisan näyttelijän ”murhahuvilalle” on lätkäisty muhkea hintalappu.

Gangsteri Benjamin “Bugsy” Siegel oli viinatrokari, palkkamurhaaja ja merkittävä voima Las Vegas Stripin kehittämisessä. Karismaattinen juutalainen gangsteri nähtiin vuoden 1991 Oscar-palkitussa Bugsy-elokuvassa, jonka pääosissa oli Warren Beatty, yksi ensimmäisistä etusivun julkkisgangstereista. Hän puuhasteli poliitikkojen ja Hollywoodin eliitin kanssa, seurusteli tähtien ja kuninkaallisten kanssa ja yritti jopa myydä aseita Benito Mussolinille. Hänet muistetaan myös Flamingo Casino -sopimuksestaan. Pahamaineinen hahmo murhattiin vuonna 1947 tarkka-ampujan toimesta, joka ampui hänet M1-karbiinilla emäntänsä omistaman tyylikkään Beverly Hillsin asunnon ikkunan läpi. Murhaa ei koskaan ratkaistu, mutta ”murhakartano” upealla espanjalaisella siirtomaalla on noussut markkinoille noin 17 miljoonan dollarin hinnalla.

7 000 neliötä sisältävä, seitsemän vuodetta ja seitsemän kylpyhuonetta sisältävä kartano sijaitsee yli puolen hehtaarin kokoisella maisemoidulla, puistomaisella tontilla Beverly Hills Flatsin alueella, himoitussa West Endissä. Vaikuttavassa asunnossa on kivirakenne, upea julkisivu ja linnaa muistuttava torni. Vuonna 1928 rakennetusta talosta on pidetty hyvää huolta. Kaksikerroksisessa muodollisessa sisäänkäynnissä on pyöreä sali, jossa on korostetun hienoja lasimaalauksia. Kartano sisältää myös kaarevan portaikon, jossa on koristeelliset rautatyöt ja käsinmaalatut laatat – kaikki alkuperäisiä. Toisin kuin monet aikakauden kodit, taloon on rakennettu korkea katto, joka tarjoaa runsaasti luonnonvaloa. Kaarevat ikkunat, kovapuulattiat ja käsin veistetyt katot sisältävät korvaamatonta vanhan Hollywoodin glamouria.

Alakerrassa on olohuone, jossa on takka, baarilla varustettu perhehuone, vierassänky, kylpyamme, ylellinen ruokasali ja toimisto sekä päivitetty kokin keittiö paistopisteen kera, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneet ja aamiaisnurkkaus. Toisessa kerroksessa on viisi makuuhuonetta sekä massiivinen ensisijainen sviitti, johon kuuluu uusittu kylpyhuone marmoritasoilla ja kylpyammeella sekä oleskelutila, jossa on takka. Lattiatason useat parvekkeet tarjoavat näkymät kauniisti maisemoidulle pihalle. Kodin keskustornin sisällä on parvimakuuhuone, johon kuuluu oma parveke. Upeat päällystekivet johtavat suurelle lämmitetylle uima-altaalle ja ulkoruokailualueelle, jota ympäröivät palmut. Rautaporttien takana ja pensasaidan ympärillä sijaitsee majatalo, jossa on kylpyhuone ja kolmen auton autotalli, jotka täydentävät kiinteistön.

Kiinteistö sijaitsee vain kilometrin päässä Beverly Hills -hotellista ja Los Angeles Country Clubilta, ja se on lyhyen matkan etäisyydellä Rodeo Drivesta sekä Beverly Hillsin keskustan tasokkaista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Osana Los Angelesin ”Platinakolmiota” Beverly Hills tunnetaan vauraudestaan ​​ja upeista kartanoistaan, jotka ovat toimineet kuuluisuuksien turvasatamana Hollywoodin kultakaudelta lähtien. Marilyn Monroe, Lucille Ball ja Fred Astaire kutsuivat esikaupunkia kodikseen. Nykyään alueella asuvat muun muassa Leonardo DiCaprio, Adele ja Jack Nicholson.

Alla kuva luksuskodista.

Lähde: Toptenrealestatedeals
Kuvituskuva: Wikimedia Commons

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT