KotiAsuminenAmerikan kallein hiihtokoti sijaitsee Aspenissa – arvo 100 miljoonaa dollaria

Amerikan kallein hiihtokoti sijaitsee Aspenissa – arvo 100 miljoonaa dollaria

Ikoninen kymmenen makuuhuoneen kartano Little Nell -laskettelurinteen huipulla Aspen-vuorella on kallein hiihtokoti, mikä on koskaan ollut kaupan halutulla paikkakunnalla.

Amerikan kallein hiihtokoti

Rajoitetun tilan ja maailman parhaiden laskettelurinteiden ansiosta Aspen-kiinteistöt ovat huippuluokkaa. Asuntojen 9,5 miljoonan dollarin mediaanihinnalla se on maailman kallein hiihtokeskus ja yksi kalleimmista markkina-alueista kiinteistöistä puhuttaessa.

100 miljoonan dollarin hintapyyntö koskee Aspen-vuoren ikonista kymmenen makuuhuoneen kartanoa Little Nell -laskettelurinteen huipulla. Kyseinen ennätyssumma ohittaa aikaisemman korkeimman hintapyynnön reilusti, sillä aikaisempi ennätys oli 72,5 miljoonaa dollaria.

Vuorella sijaitsee vain viisi kotia, joista yksi on talvilajiharrastajien unelma hiihtoyhteytensä vuoksi. 14 000 neliötä käsittävä asuinpaikka sijaitsee massiivisella haapapuiden täyttämällä 1,4 hehtaarin tontilla, sijaiten vain muutaman sadan metrin päässä Aspen-vuoren gondolista.

Vuonna 1979 rakennetussa ja vuonna 2015 uusitussa kolmikerroksisessa kodissa on tumma puu- ja kivirakenteinen ulkopinta sekä laajat ulkoterassit, joista avautuu upeat näkymät. Luonnonkauniin vuoren kylkeen rakennettu kodin sisäänkäynti on yhdistetty muuhun taloon kohotetun sillan kautta.

Luksusasunnossa on tilava pohjaratkaisu ja suuret ikkunat ja se sisältää useita kattoikkunoita. Koristeina on lasimaalauksia ja sisätilat ovat luovia, avoimia ja valoisia. Kermanväriset seinät ja tummat kovapuut edustavat tyylikästä sekä nykyaikaista estetiikkaa. Suuressa kaksikerroksisessa aulassa on koristeena kullanvärisiä aksentteja ja upea kattokruunu. Aito puulämmitteinen takka täydentää olohuonetta. Suksihuone sisältää kaapit erilaisille varusteille, ja pelihuone tarjoaa erilaisia viihdevaihtoehtoja.

Talossa on myös kaksi keittiötä, kaksi kuntosalia, kaksi toimistoa, kaksi muodollista ruokasalia ja kaksi baaria, jotka tarjoavat vaativimmillekin persoonille ainekset täydelliseen alppilomaan. Täysin kalustetun kiinteistön varustukseen lukeutuu huippuluokan esineitä ja nykytaideteoksia.

Aspen tarjoaa vertaansa vailla olevien rinteiden lisäksi South Mill Streetin tasokkaita kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita, mikä on Coloradon vastaus Rodeo Drivelle. Kesän aikana Aspenin musiikkifestivaalikoulu järjestää satoja klassisen musiikin tapahtumia, kuten oopperoita, konsertteja ja mestarikursseja, jotka houkuttelevat yli 70 000 katsojaa, kun taas White River National Forest tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia ulkoiluun.

Alla ilmakuva Coloradossa sijaitsevan Aspenin maisemista.

Alla olevan linkin kautta näet lisää kuvia kyseisestä kodista.

Lähde: Toptenrealestates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT