KotiLifestyleTältä näyttää Ivana Trumpin Manhattanilla sijaitseva rivitalo – hurja myyntihinta

Tältä näyttää Ivana Trumpin Manhattanilla sijaitseva rivitalo – hurja myyntihinta

Ivana Trump menehtyi heinäkuussa vuonna 2022. Nyt hänen omistamansa Manhattanilla sijaitseva rivitalo on pantu myyntiin.

Donald Trumpin ensimmäinen vaimo ja Ivankan, Donald jr:n sekä Eric Trumpin äiti oli malli, kilpahiihtäjä, sisustussuunnittelija sekä muoti- ja hajuvesimoguli. Edesmenneen uranaisen rivitalo on laitettu nyt myyntiin 26,5 miljoonan dollarin hinnalla.

Talon hinta on reilusti yli kymmenkertaistunut, sillä se ostettiin 2,5 miljoonalla dollarilla vuonna 1992, kun Donald Trump ja Ivana Trump erosivat.

Asunto on kuusikerroksinen ja siinä on hulppeat 8 725 neliötä. Koti heijastaa Ivanan suurta persoonallisuutta, hänen tyyliään sekä intohimoaan sisustukseen. Sitä koristavat muun muassa kristallikruunut, vaaleanpunainen marmori ja eläinkuvioiset seinäpäällysteet.

Vanhanaikainen, lintuhäkkityylinen hissi johtaa ylempiin kerroksiin. Kolmannessa kerroksessa sijaitsee upea sviittimallinen huone, jossa on seinään tehty maalaus, leopardikuvioinen kirjasto sekä oma terassi upeilla ranskalaisilla ovilla. Kerroksessa on myös ylellinen, leoparditeemainen toimisto, jossa on kullan ja mustan värin sävyinen marmoritakka.

Talon kylpyhuoneessa on vaaleanpunainen onyx-marmoripinta kullanvärisellä laitteistolla, sisältäen valtavan kylpyammeen, kaksi pesuallasta ja peilatun pesualtaan. Kahdessa seuraavassa kerroksessa on viisi lisämakuuhuonetta, joista jokaisessa on oma tyylinsä. Talossa on myös mediahuone, toinen toimisto ja kellarissa sijaitseva ruotsalaistyylinen sauna, jotka täydentävät kodin ylellistä tarjontaa.

Vuonna 1879 rakennetussa kalkkikivitalossa on pylväsjulkisivu, mansardikatto ja ainutlaatuiset kultamustat grilliovet. Asunto sijaitsee halutulla korttelilla New Yorkin Upper East Siden 5th ja Madison Avenuesin välissä, ja se on suoraan vastapäätä Ivanan ystävän, Donnatella Versacen, entistä kartanoa ja kävelymatkan päässä Central Parkista, Madison Avenuen ylellisistä kaupoista ja maailmanluokan ravintoloista.

Alueella on myös kuuluisia museoita. Upeista ruskeakivistä ja tasokkaista kerroksista tunnettu Upper East Side on yksi Manhattanin tyylikkäimmistä kaupunginosista. Muita alueella asuvia julkkiksia ovat Mariah Carey, Ricky Martin, Samuel L. Jackson, Mia Farrow ja Drew Barrymore.

Katso kuva tyylikkään asunnon olohuoneesta alapuolelta.

Lähde: Top Ten Real Estate Deals
Kuvituskuva: Wikimedia Commons

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT