KotiSisustaminenSara Siepillä on tyylikäs sisustus ullakkokodissaan - katso kuvat!

Sara Siepillä on tyylikäs sisustus ullakkokodissaan – katso kuvat!

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 30, päivittää usein Instagram-tililleen kauniita kuvia ja toisinaan hän esittelee tyylikästä ullakkokotiaan. Eräässä julkaisussa hän ylistää asuntoaan näin: ”Maailman paras paikka mulle”.

Sieppi kertoo Instassa asuneensa tässä kodissa hieman yli vuoden päivät, eikä ole kuulemma hetkeen mihinkään muuttamassa. Teimmekin Siepin kodista jutun alkuvuodesta, jossa kerrottiin hänen luopuneen kokovalkeasta sisustuksesta, jutun löydät täältä.

Intohimoinen sisustaja Sieppi vaihtaa kuitenkin kotinsa tyyliä useasti, joten alta voit katsoa tuoreimpia kuvia hänen sisustustyylistään. Julkaisuja voit selata sen päällä oikealla puolella olevasta nuolesta.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje