KotiSisustaminenSara Sieppi luopui kokovalkeasta sisustuksesta uudessa kodissaan – katso kuvat

Sara Sieppi luopui kokovalkeasta sisustuksesta uudessa kodissaan – katso kuvat

Somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi tunnetaan intohimoisena sisustajana. Siepin someseuraajat ovat saaneet ihastella kauniita sisustuskuvia tämän kodista semihimaan -nimisellä Instagram-tilillä jo reilun vuoden ajan.

Viime kesänä Sieppi avasi yhdessä Jutta Larmin kanssa Raffia-nimisen verkkokaupan, joka keskittyy käsintehtyihin, boheemeihin sisustusesineisiin. Juuri sellaisiin, joita hänen kodissaan on totuttu näkemään.

Siepin kotia on hallinnut jo pidempään vaaleat, harmoniset sävyt ja luonnonmateriaaleista valmistetut yksityiskohdat. Nyt hän on kuitenkin lisännyt sisustukseen kontrastia maalamalla huonekaluja mustaksi.

Sieppi kertoo Iltalehdelle, että tuunaa kalusteita itse, eikä osta usein uutta.

– Maalaaminen on sen verran nopeaa, että sen kerkeää tehdä illassa. Muihin juttuihin minulla ei riitä aikaa – tai kärsivällisyyttä toteaa nainen Iltalehdelle.

Siepille kodin sisustaminen on ikuisuusprojekti, joka ei valmistu koskaan. Etenkin nyt koronapandemian aikana Sieppi on halunnut panostaa kotinsa viihtyvyyteen.

– Tänä aikana kodista on tullut vielä tärkeämpi paikka, siellä haluaa oikeasti viihtyä. Koti pitäisi olla kaikkien oma lempipaikka.

Sieppi on maalannut ruokailuryhmän ja sohvapöydän, sekä lisännyt makuuhuoneeseen tumman sängynpäädyn. Verrattain pienillä muutoksilla on suuri vaikutus kodin ilmeeseen.

Katso tästä ennen ja jälkeen kuvat Siepin kodista.

Ruokailuryhmä:

Olohuoneen pöytä:

Makuuhuone:

Kuvat: Instagram @semihimaan, @sarasieppi

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT