KotiAsuminen10 vinkkiä - näin sisustan pikku budjetilla

10 vinkkiä – näin sisustan pikku budjetilla


On monia tapoja piristää asuntonsa sisustusta pienellä budjetilla. Pienilläkin muutoksilla voi olla suuri vaikutus asunnon sisustukseen. Ole luova ja löydä oman persoonallisuutesi mukaisia ratkaisuja. Tässä muutamia vinkkejä:

  1. Kierrätys ja kirpputorit: Etsi kierrätettyjä huonekaluja ja sisustustarvikkeita kirpputoreilta tai verkosta. Vanhojen kalusteiden maalaaminen tai kunnostaminen voi tuoda niihin uutta ilmettä.
  2. Tee se itse -projektit: Hyödynnä käsityötaitojasi tai etsi helppoja DIY-ideoita verkosta. Voit tehdä omia taidokkaita koriste-esineitä, tauluja, tyynyjä tai vaikkapa seinätauluja.
  3. Kasvit ja kukat: Hanki edullisia viherkasveja ja kukkia piristämään tilaa. Ne tuovat luonnollista vihreyttä ja väriä asuntoon.
  4. Valaistus: Muuta asunnon ilmettä vaihtamalla valaisimia tai lisäämällä tunnelmallisia valosarjoja ja kynttilöitä.
  5. Seinien maalaus: Voit päivittää huoneen ilmettä maalaamalla seinät uusilla väreillä. Maali ei ole kallis investointi, mutta se voi tehdä suuren eron.
  6. Kiinnitä huomiota tekstiileihin: Uudet verhot, tyynynpäälliset ja matot voivat muuttaa huoneen ilmettä edullisesti.
  7. Taide ja julisteet: Käytä taidejulisteita tai omia valokuvia seinäkoristeina. Julisteet ovat edullisia ja voit vaihdella niitä aina tarpeen mukaan.
  8. Järjestys ja yksinkertaistaminen: Siisti ja järjestä asuntoa, sillä siisteys tekee ihmeitä sisustuksen vaikutelmaan. Yksinkertaiset ja siistit tilat näyttävät usein houkuttelevammilta.
  9. Peilit: Peilit luovat tilan tuntua ja heijastavat valoa. Iso peili voi tehdä huoneesta tilavamman näköisen.
  10. Vaihtele somisteita: Vaihda ajoittain somisteita ja sisustustarvikkeita eri vuodenaikojen tai fiiliksen mukaan, jotta asunto ei tunnu aina samalta.

Vinkit: sisustaja Anu Sallinen

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT