KotiAsuminen3 vinkkiä - näin löydät lisää säilytystilaa

3 vinkkiä – näin löydät lisää säilytystilaa

Vaikka säilytystilaa olisi kuinka paljon, sitä tuntuu aina olevan liian vähän. Kuulostaako tutulta?

Todella moni meistä kokee kotinsa säilytysratkaisut riittämättömiksi. Moni myös kertoo voivansa paremmin, kun koti on järjestyksessä. Onneksi saatavilla on hyviä säilytysratkaisuja, joiden avulla voi luoda lisää tilaa, järjestystä ja mielenrauhaa kotiin.

Tärkeintä on hyödyntää käyttämättömät pinnat: Portaiden alle jäävät sopukat, vinokaton seinustat ja olohuoneen nurkka on mahdollista muuntaa arvokkaiksi säilytystiloiksi.

Eri levyisten ja syvyisten hyllyjen ansiosta hyllykokonaisuuteen voidaan saada useita toimintoja. Erityisesti kun koti on pieni, on hyvä yhdistää esimerkiksi kotitoimisto, tv-taso ja kirjahylly samaan kalusteeseen ja käyttää myös ovipinnat hyödyksi. Kestävä ja monipuolinen hyllyjärjestelmä onkin erinomainen sijoitus kotiin.


Vinkkejä tilan luomiseen säilytysratkaisuilla

1. ETSI KÄYTTÄMÄTÖNTÄ TILAA kodistasi. Portaiden tai vinokaton alla olevat tilat ovat tyypillisesti hankalia. Ne on kuitenkin mahdollista saada hyötykäyttöön. Yhdistele eri pituisia ja -levyisiä seinäkiskoja ja hyllyjä ja käytä tila tehokkaasti.

2. RÄÄTÄLÖI. Koska voit myös sahata sekä seinäkiskoja että hyllyjä haluttuun mittaan, voit helposti räätälöidä säilytyksen melkein mihin tahansa tilaan.

3. HYÖDYNNÄ OVIPINNAT. Säilytä pieniä tavaroita, kenkiä, vaatteita tai vaikka pesuaineita oveen kiinnitettävässä säilytysjärjestelmässä. Siinä ne ovat helposti kaikkien saatavilla.

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT