KotiAsuminenKesäkuun Top 10: julkkisten kiinteistökaupat – mukana Rod Stewart, Mariah Carey ja...

Kesäkuun Top 10: julkkisten kiinteistökaupat – mukana Rod Stewart, Mariah Carey ja Celine Dion

Rod Stewartin Palatsi Los Angelesissa – hintapyyntö 70 miljoonaa dollaria

Rod Stewart on yksi musiikin suurimmista tähdistä. Myös hänen kotinsa on suuri, ja sen pinta-ala on 28 500 neliömetriä. Tontin koko on yli kolme hehtaaria, ja se sijaitsee Los Angeles North Beverly Parkin erinomaisella nurmialueella. Se on täynnä mukavuuksia, sillä alue sisältää muun muassa kaksi kuntosalia ja jalkapallokentän. Alue on ollut Stewartin koti vuodesta 1991.

Katy Perry on nousussa: 11 miljoonan dollarin arvoinen kattohuoneisto

Katy Perry kurkottaa ylöspäin! Tarkemmin sanottuna Sierra Towersin ylimmän kerroksen kattohuoneistoon Los Angelesin Länsi-Hollywoodissa. Katy maksoi 11 miljoonaa dollaria 3 000 neliömetrin asunnosta, josta näkee Los Angelesin horisontin, kanjonin ja kukkulat.

HGTV laittaa myyntiin ”The Brady Bunch” -tv-kodin

Los Angelesin kaksitasoinen talo, joka oli 1970-luvun The Brady Bunchin tv-koti, on myynnissä 5,5 miljoonalla dollarilla. HGTV on käyttänyt 1,9 miljoonaa dollaria kodin uudelleensuunnitteluun ja lisännyt 2 000 neliötä alkuperäiseen kokoon. 1970-luvusta muistuttavia yksityiskohtia ovat kiviseinätakka, puupanelointi, konsolityylinen televisio ja vihreä lankapuhelin.

Cher luopuu Malibu Homesta

Cherillä on monia kykyjä laulamisen ja näyttelemisen ohella, mukaan lukien kodin suunnittelun taitaminen. Sonny Bonosta erottuaan Cher suunnitteli Beverly Hillsin kotinsa vuonna 1980. Hänen nykyinen kotinsa Malibussa on palannut markkinoille 75 miljoonalla dollarilla.

John Wayne Ranch myydään 11,3 miljoonalla dollarilla

Kalifornian karjatila, jonka John Wayne omisti vuosina 1938–1948, on myyty 11,3 miljoonalla dollarilla. Listausagentin mukaan John halusi ratsastaa hevosellaan ”nopeasti” 2 000 hehtaarin maatilan alueella. John kuoli vuonna 1979.

Sylvester Stallone anelee ”Rockya” Adelelta

Sylvester Stallone myi äskettäin Los Angelesin Beverly Park -kartanon Adelelle 58 miljoonalla dollarilla, mutta tämä pakotti hänet sisällyttämään rakkaan Rocky-patsaansa kauppaan. Rocky-patsaan piti kuulua sopimukseen, tai kauppoja ei olisi syntynyt!

Siegfried & Royn Vegasin-koti myydään pikaisesti

Nyt näet sen – nyt et! Kuolleiden taikurien Siegfried & Royn Las Vegasin koti myytiin muutamassa päivässä. Viidakkopalatsina tunnettua värikästä kotia käytettiin sekä Hornin että heidän eläintensä kotina. Se myytiin lähes 3 miljoonan dollarin hinnalla.

Mariah Carey myy Georgian-kotinsa tappiolla

Mariah Carey on myynyt Atlantan alueella sijaitsevan kotinsa 6,5 ​​miljoonalla dollarilla. Sandy Springsissä sijaitsevassa yhdeksän makuuhuoneen kodissa on 12 575 neliömetriä neljän hehtaarin tontilla. Ominaisuuksiin kuuluvat uima-allas ja allastalo, tenniskenttä, yhdeksän makuuhuonetta ja äänityskoppi. Mariah osti kodin vuonna 2021 5,65 miljoonalla dollarilla.

Celine saa 30 miljoonaa dollaria Las Vegas Project Housesta

Vuonna 2017 Celine Dion maksoi 9,2 miljoonaa dollaria kodista The Summit Clubissa Las Vegasin Summerlinin alueella. Hän kulutti seuraavat viisi vuotta kodin parantamiseen ja myi sen juuri 30 miljoonalla dollarilla. Paikallisten mukaan Celine ei koskaan asunut talossa. Celine on omistanut useita vaikuttavia koteja, mukaan lukien toisen Las Vegasin -kodin ja Floridan vesipuistokartanon.

JLo:n ja Ben Snagin unelmakoti Beverly Hillsissä

Jennifer Lopez ja Ben Affleck etsivät taloa kuukausia etsiessään täydellistä sekaperheen kotia, mutta eivät pystyneet tekemään lopullista päätöstä. Useiden medialähteiden mukaan Bennifer-pari vetäytyi ainakin neljästä sopimuksesta sen jälkeen, kun he olivat naimisissa. Lopulta he löysivät unelmakodin, josta he saivat melkoisen kovan diilin. He ostivat juuri 38 000 neliömetrin kodin Beverly Hillsissä 61 miljoonalla dollarilla. Viiden hehtaarin ja 12 makuuhuoneen myyntihinta oli alun perin 135 miljoonaa dollaria.

Lähde: Toptenrealestates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT