KotiLifestyleCaribbean Palatial Estate laitettiin myyntiin ennätyslukemalla – hinta 200 miljoonaa!

Caribbean Palatial Estate laitettiin myyntiin ennätyslukemalla – hinta 200 miljoonaa!

Karibian Mustiquen saarella sijaitseva palatsi nimeltään The Terraces, on myynnissä 200 miljoonalla dollarilla. Se on kallein koti, joka on koskaan tullut markkinoille Karibialla. Sekä Mick Jaggerilla että Tommy Hilfigerillä on koteja saarella.

Kyseessä saattaa olla kaunein saari koko maailmassa!

Vuonna 1958 lordi Glenconner, eli Colin Tennant osti Mustique-saaren 45 000 punnan hinnalla, vaikka asunnolle ei ollut teitä, eikä siellä ollut edes juoksevaa vettä. Nykyään se on yksi maailman hienoimmista ja kalleimmista saarista. Saarella sijaitseva palatsi on nyt myynnissä 200 miljoonalla dollarilla – kallein koti, joka on koskaan tullut markkinoille Karibian alueella.

17 yksityisen eekkerin alueella sijaitseva The Terraces sisältää yhdeksän rakennusta, joista päärakennuksessa on yhteensä 13 makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuoneella varustettua makuuhuonetta. Tilalla on myös 24 metriä pitkä uima-allas, monia kaarevia ikkunoita ja ovia sekä saaren suurimmat viihdetilat. Siellä on seitsemän vastaanottohuonetta, kappeli ja vierasmökkejä, joissa on toinen uima-allas. Sisustukseen kuuluu myös tunneli ja polkuja, jotka yhdistävät päärakennuksen 12 000 neliömetrin rakennukseen, johon kuuluu valtava tapahtumasali ja pelihuone. Alueella on myös valaistu tenniskenttä ja kolmas uima-allas. Suurin rakennus on 53 000 neliön suuruinen koti, johon sisältyy katetut ulkoalueet.

Kiinteistön ulkoalueet ovat yhtä upeita kuin päärakennuskin, sillä niihin sisältyvät henkeäsalpaavat suihkulähteet, rehevät istutukset ja upeat näkymät yhdeltä Mustiquen korkeimmista kohdista. Ne tarjoavat lähes postikorttimaiset näkymät, jotka kruunataan vehreillä ja trooppisilla mailla sekä Atlantin valtameren sinisellä vedellä. Kiinteistöluettelon mukaan terassit suunniteltiin majesteettisella yhdistelmällä palladiumia ja venetsialaista tyyliä – se on uskollinen kunnianosoitus Italian loiston suurille 1500-luvun palatseille.

Mustique sijaitsee Etelä-Karibian St. Vincentin ja Grenadiinien maassa. Maa on suosittu lomakohde toimitusjohtajille ja julkkiksille, kuten George Clooneylle ja Kate Middletonille.

Alla kuva ennätyshintaisesta palatsista. Lisää kuvia näet alla olevasta linkistä.

Lähde: Toptenrealestates
Artikkelikuva: Wikimedia Commons

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT