KotiRemontointi ja rakentaminenVappu Pimiälle puucee, osa 2: ”Meillä on nyt tässä ollut vähän ongelmia…”

Vappu Pimiälle puucee, osa 2: ”Meillä on nyt tässä ollut vähän ongelmia…”

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö rakensi suosikkijuontaja Vappu Pimiän kesämökille valmisrakenteista koottavan Lillevilla-puuceen.

Rakennusprojektin toisessa osan alussa Vappu tulee malttamattomana ihmettelemään Pertulle, miksei huussi ole jo pystyssä. Perttu selittää, että häneltä vei hetki hahmottaa tilanne ja vahingossa tuli myös laitettua rappuset lattialaudoiksi, mutta nyt kun ohjeet on sisäistetty, homma tulee hoitumaan nopeasti. Vappu keksii ovelan keinon saada Pertulle lisää vipinää kinttuihin.

Rakentamisen lisäksi tässä jaksossa suunnitellaan puuceen sisustusta, johon Vapulta saadaan erinomaisia ideoita.

Katso Vappu Pimiän puuceen rakentamisen toinen osa yläpuolelta!

Puucee Lillevilla Toilet 13 on harjakattoinen mökkipihojen klassikko. Laadukas 1,7 m² puucee toimitetaan puuvalmiina, joten ulkohuussin ulko- ja sisäpinnat voi käsitellä haluamallaan tavalla omaan mökkiympäristöön sopivaksi. Biolanin kompostikäymälä Eco on hajuton, siisti ja ympäristöystävällinen käymälä. Sen tilavuus on 200 l. Toimiakseen käymälä ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää, ja se saavuttaa katekompostivaiheen jo 6 viikossa. Käsien puhdistamiseen tai intiimihygieniaan tarkoitetut kosteuspyyhkeet voi laittaa käymälään.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT