KotiRemontointi ja rakentaminenLue täydellinen opas kylpyhuoneremontin rahoittamiseen remonttilainalla

Lue täydellinen opas kylpyhuoneremontin rahoittamiseen remonttilainalla

Kun kyseessä on kodin remontti, harva hanke on niin henkilökohtainen ja vaikuttava kuin kylpyhuoneen uudistaminen. Uudet pesualtaat, suihkukaapit ja kylpyammeet voivat antaa talollesi täysin uuden ilmeen ja toiminnan. Mikä parasta, kylpyhuoneremontti on yksi kustannustehokkaimmista tavoista nostaa kotisi jälleenmyyntiarvoa.

Silti monista kodinomistajista tämän laajuisen remonttihankkeen toteuttaminen voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Kenellä on loppujen lopuksi varaa maksaa kymmeniä tuhansia dollareita ennakkoon? Onneksi tarjolla on monia rahoitusvaihtoehtoja, joiden avulla voit toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneen kohtuuhintaan. Juju on siinä, että tiedät, mistä etsiä apua.

Mitä sinun on tiedettävä kylpyhuoneremontin rahoittamisesta?

Useimmat meistä ovat kuulleet sanonnan ”asunnon omistajan suurin omaisuus on hänen talonsa”. Vaikka tämä pitääkin paikkansa, kodin remontin rahoittaminen voi vaatia navigointia monimutkaisen numeroiden ja terminologian maailmassa, joista jokaisella voi olla merkittävä vaikutus hankkeen kokonaiskustannuksiin. Kerrataanpa perusasiat:

– Mikä on asuntolaina?

Pääomalaina on rahoitusmuoto, jonka avulla voit lainata rahaa kotisi arvoa vastaan. Tätä lainaa voidaan käyttää monenlaisiin menoihin, kuten kylpyhuoneen kunnostamiseen. Summa, jonka voit lainata kotiasi vastaan, määritetään ottamalla kotisi arvo (oma pääoma) ja vähentämällä siitä summa, jolle kotisi on tällä hetkellä vakuutettu. Muista, että oman pääoman ehtoinen laina lisää velkasi kokonaismäärää.

– Mikä on remonttilaina?

Remonttilaina on rahoitusmuoto, jonka avulla voit lainata rahaa kotisi arvoa vastaan. Tätä lainaa voi käyttää monenlaisiin menoihin, kuten kylpyhuoneen remontointiin. Summa, jonka voit lainata, riippuu monista tekijöistä, kuten luottotiedoistasi ja remontin kustannuksista. Remonttilaina on yleensä vakuudeton laina.

Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa?

Kylpyhuoneremontin kustannukset riippuvat pitkälti siitä, millaisen remontin aiot tehdä. Esteettiset parannukset, kuten uudet laatat, suihkukalusteet ja hanat, voivat vaihdella muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon, vaikka nämä kustannukset voivat vaihdella suuresti. – Suuret kalusteet, kuten kylpyammeet, wc:t ja pesualtaat, voivat maksaa tuhansia euroja. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu pitkälti remontoitavan kohteen pinta-alasta ja remontin laajuudesta. Lisäksi käytettävien materiaalien laatu vaikuttaa hintaan huomattavasti.

Remonttilainat: tiedä, mitä etsiä.

On olemassa useita tärkeitä tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon, kun valitset remonttilainaa. Nämä tekijät auttavat sinua määrittämään lainasumman, jonka voit lainata, sinulta perittävän koron ja takaisinmaksuaikataulun, jota sinun odotetaan noudattavan.

Remonttilainoja tarjoavat useat eri pankit ja rahoituslaitokset. Useiden eri vaihtoehtojen vertailu voi olla työlästä ja aikaa vievää. Remonttilainojen kilpailuttaminen ja vertailu kuitenkin kannattaa ja sillä tavalla on mahdollista säästää useita satoja euroja. Suomalainen Remonttilainaa.com on remonttilainoihin erikoistunut kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Ja mikä parasta, palvelun käyttö on ilmaista eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Kokeile palvelua klikkaamalla tästä!

Kuinka paljon voit lainata kylpyhuoneen remonttiin?

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka haluat selvittää, kun haet remonttilainaa, on se, kuinka paljon voit lainata. Ei ole olemassa sääntöjä siitä, kuinka paljon voit lainata kylpyhuoneremonttiin, mutta on muutamia asioita, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Mikäli haet vakuudellista lainaa, jossa käytät asuntoasi lainan vakuutena, kannattaa ensimmäisenä olla yhteydessä omaan pankkiin. Pankki arvio asuntosi arvon ja tarjoaa lainaa oman arvionsta perusteella. Kannattaa huomioida, että vakuudellisen lainan saanti kestää yleensä useita päiviä tai jopa viikkoja.

Mikäli et halua käyttää asuntoasi lainan vakuutena tai haluat nopeamman lainaprosessin, vaihtoehdoksi jää vakuudeton remonttilaina. Vakuudeton remonttilaina onkin erittäin hyvä vaihtoehto juuri nopean lainaprosessin takia. Yleensä saat ensimmäiset lainatarjoukset minuuteissa lainahakemuksen lähettämisestä ja laina on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Valitsitpa sitte kumman tahansa lainan, muista, että ota lainaa vain sen verran kuin oikeasti tarvitset. Liian suuri lainan nostaa kuukausimaksua, kun taas liian pienellä lainalla remontin toteuttaminen voi vaikeutua, mikäli yllättäviä ongelmia tulee eteen.

Remonttilainojen korot

Miten remonttilainojen korko määräytyy? Lainan korkoo vaikuttavat useat eri tekijät. Pankit ja rahoituslaitokset arvioivat lainanhakijan takaisinmaksukykyä ja mahdollisten lainan vakuuksien arvoa, kun tekevät lainatarjousta remonttilainasta. Voidaan sanoa, että jokainen hakija saa oman henkilökohtaisen tarjouksen, joka perustuu aina hakijan henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Yleisesti voidaan todeta, että vakuudellinen laina voi olla hieman edullisempi, kuin vakuudeton laina. Vaikkakaan aina tilanne ei ole tämä. Vakuudettominen lainojen kova kilpailu on madaltanut lainojen korkoja huomattavasti ja joissain tapauksissa vakuudeton laina on edullisempi kuin vakuudellinen laina. Tämä johtuu yleensä siitä, että vakuudettomia lainoja tarjoavat rahoituslaitokset tinkivät omasta marginaalistaa isoja pankkeja enemmän.

Vinkkejä remonttilainan hakemiseen

Kylpyhuoneremontti on erinomainen investointi, joka voi parantaa huomattavasti kotisi jälleenmyyntiarvoa. Vaikka remontti on varmasti kallis, on tärkeää olla hyvin perillä asioista lainaa ottaessasi, jotta voit varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Seuraavassa on muutama vinkki remonttilainan hakemiseen: – Etsi parhaat lainantarjoajat. On niin monia eri rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat rahoitusvaihtoehtoja kylpyhuoneremonttiisi. Käytä aikaa siihen, että voit etsiä parhaan tarjouksen. – Valmistaudu remonttihankkeesi tarkkoihin yksityiskohtiin. Valmistaudu antamaan tarkat yksityiskohdat remonttihankkeestasi, mukaan lukien materiaalikustannukset, lainaamasi summa ja hankkeen kesto. – Varaudu siihen, että hakemuksesi hylätään. Kuten minkä tahansa muunkin lainan hakeminen, myös remonttilainahakemuksesi voidaan hylätä.

Kilpailuta remonttilaina aina. Kilpailuttamalla remonttilainan varmistut siitä, että saat halvimman mahdollisen lainan käyttöösi. Suomalainen Remonttilainaa.com kilpailuttaa remonttilainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Palvelun käyttö on ilmaista, eikä se hakijaa ottamaan lainaa. Kokeile palvelu jo tänään.

Lähde: Lead Group Oy

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT