KotiIdeat / vinkkejäTsekkaa viisi vinkkiä ihanalle lomalle Helsinkiin

Tsekkaa viisi vinkkiä ihanalle lomalle Helsinkiin

Jos suunnitelmissasi on loma pääkaupunkiimme Helsinkiin, niin olet oikeassa paikassa, sillä tässä artikkelissa käymme läpi asioita, joita siellä voi tehdä:

1. Teatterit, museot ja konsertit

Etenkin sateisina ja viileinä syyspäivinä voi uppoutua taiteen maailmaan. Kulttuurinnälkään Helsinki tarjoaa monenlaista tekemistä.

2. Pikkuputiikit ja kirpputorit

Mikäli tekee mieli shoppailla, mutta tutut kauppakeskukset on jo käyty läpi, niin kannattaa suunnata johonkin kaupungin lukuisista kirpputoreista tai piipahtaa ihastuttaviin kivijalkakauppoihin Punavuoressa.

3. Keskustan ulkopuolella kaupunkikierros

Jos haluaa unohtaa tavalliset nähtävyydet, niin sen sijaan voi tehdä kierroksen Ullanlinnan tai Katajanokan kaduilla. Siellä aistii historiaa eri näkökulmasta ihastellen kauniita puistoja ja rakennuksia. Jos sää on huono, niin tee raitiovaunun kyydissä kierros!

4. Tunnelmalliset saaret

Kaupungin edustalla olevat lukuisat pienet saaret ovat mahtava päiväretkikohde. Jos olet jo vieraillut Suomenlinnassa, niin tutustu vaikka Lammassaareen tai Seurasaareen.

5. Upeat ravintolat

Hyvä ruoka kruunaa tietysti onnistuneen loman. Suomen paras valikoima ravintoloita löytyy varmasti Helsingistä. Aina suosituista fine dining -rafloista tuntemattomampiin paikkoihin.

Lähde: Sokos Hotels

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT