KotiUutisetKempower lanseeraa AC-lataussatelliitin sähköautoille - lue tietoa aiheesta

Kempower lanseeraa AC-lataussatelliitin sähköautoille – lue tietoa aiheesta

Johtava sähköautojen latausteknologian valmistaja Kempower tuo markkinoille AC-latausratkaisun. Uusi AC-lataussatelliitti jatkaa sähköautoilijoiden rakastamaa käyttäjäystävällistä muotoilua, joka on tuttu Kempowerin DC-lataussatelliitista. Uusi lataussatelliitti on kehitetty pääasiassa hybridi- ja sähköautojen AC-latauskentille, mutta sopii myös muille sähköajoneuvoille, kuten esimerkiksi sähköbusseille.

Kempower AC-lataussatelliitin yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista sähköautoilijoille on kaapelinhallintaratkaisu: sähköautoilijat voivat kytkeä autonsa suoraan Kempowerin AC-laturiin ilman, että heidän tarvitsee kaivaa omaa latauspiuhaa takaluukusta. Lisäksi autoilijan on helppo nostaa ja liikutella Kempower AC-satelliitin latauskaapelia, sillä kaapelia kannattelee vahva jousi. 

Kempowerin lataussatelliittien kaapelit eivät roiku maassa, ja ne pysyvät puhtaina lumesta, jäästä ja loskasta. Myös liikuntarajoitteiset sähköautoilijat, kuten esimerkiksi pyörätuolilla liikkuvat tai raskaana olevat henkilöt, kokevat käytön helpoksi. Jousi ei pelkästään kannattele latauskaapelia, vaan se myös helpottaa autoilijaa parkkeeraamaan laturille, sillä jousen avulla kaapelia on helppo liikutella eri suuntiin.  

”AC-latausta on pyydetty meiltä jo pidemmän aikaa. Henkilökuntamme testasi AC-lataussatelliittia omalla latauskentällämme Lahdessa viime talvena ja he rakastuivat siihen. Niinkin pieneltä kuulostava asia kuin helppo kaapelinhallinta on iso juttu kiireisen elämän keskellä, etenkin kun maa on märkä tai lumen peitossa. Nyt haluamme tarjota pikalatureista tutun käyttökokemuksen kaikille sähköautoilijoille, myös hybridiautoilijoille”, sanoo Kempowerin markkinointijohtaja Jussi Vanhanen

”Lisäksi voimme nyt tarjota entistä monipuolisempia latausratkaisuja: Kempower AC-lataussatelliitti voidaan sijoittaa samalle latauskentälle Kempower DC-lataussatelliittien kanssa. Lisäksi se voidaan yhdistää Kempower ChargEye -palveluun”, Vanhanen jatkaa. 

Kempower alkaa toimittaa AC-lataussatelliitteja välittömästi osana yhtiön skaalautuvaa ja modulaarista lataustarjontaa. Kaikki Kempower AC-lataussatelliitit valmistetaan Kempowerin uudella tehtaalla Lahdessa. 

Lähde ja kuva: Kempower

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT