KotiLifestyleJovelan Johanna julkaisi kirjan omavaraisemmasta elämästä - siinä kerrotaan ekologisesta ja yksinkertaisesta...

Jovelan Johanna julkaisi kirjan omavaraisemmasta elämästä – siinä kerrotaan ekologisesta ja yksinkertaisesta arjesta

Entinen elämä jäi taakse, kun kaksi kaupunkilaista muutti maalle 150-vuotiaaseen taloon kylätien varrelle Jovelaan. Juoksevaa vettä ei ole ja viemäröintejä ei tule. Tavoitteena omavaraisempi elämä, joka kunnioittaa perinteitä.

Bloggaajana tunnettu Jovelan Johanna on vuosien varrella oppinut elämään yhteistyössä luonnon kanssa. Hän etsii uusia tapoja yksinkertaisempaan elämään ja siitä inspiroitumiseen. Kirjassa hän opastaa lukijaa kohti yhteistyötä luonnon kanssa. Puhteet, reseptit ja tunnelmointi kohti joulua ovat kirjassa vahvasti läsnä. 

Vanhassa talossa kertoo elämästä Jovelassa, nykyajan melskeistä vapaassa paikassa. Kirja on myös oman sadon ja loppuvuoden juhlien keittokirja sekä tee se itse -henkinen, hyvän mielen puuhastelukirja. Saat säilöntävinkkejä ja ideoita joulunajan koristeisiin sekä juhlien järjestämiseen. Johannan taito inspiroida lukijaansa tartuttaa halun yksinkertaistaa ja maalaistaa omaa elämää. 

Kirja on kaikille yksinkertaisesta elämäntyylistä haaveileville, jotka nauttivat itse tekemisen iloista, hyötypuutarhasta ja kotikutoisesta arjesta. Kirjan upeista kuvista vastaa Englannissa valokuvaamista opiskellut Annabelle Antas

Jovelan Johanna: Vanhassa talossa – Kohti omavaraisempaa elämää (Docendo 2022), sidottu, 176 sivua. 

Lähde: Docendo

Kuvat: Annabelle Antas

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT