KotiLifestyleYouTube-tähti Pottukoira pääsi eroon nuuskasta

YouTube-tähti Pottukoira pääsi eroon nuuskasta

Yksi Suomen suosituimmista tubettajista, elämänmakuisia videoita tavallisesta arjesta niin kalastukseen liittyvän työn kuin vapaa-ajan merkeissä tuottava Pottukoira, kertoo päässeensä eroon tupakoinnin lopettamisen jälkeen tavaksi jääneestä nuuskasta nikotiinipussien avulla.

Ei kait tässä sen kummosempia, eikun näihin kuviin ja näihin tunnelmiin

Siinä lausahdus, jonka suomalaiset YouTuben katselijat ovat kuulleet videon päätteeksi jo kymmeniä miljoonia kertoja. Äänessä on Savolainen YouTube-legenda, Pottukoira, oikealta nimeltään Jouko Kärkkäinen. 

Rääväsuisena ja varsin suorapuheisena tubettajana suosioon noussut Pottukoira on puhunut kanavallaan asioita suoraan jo vuodesta 2013, eikä loppua tubetukselle näy. Myös muut uudemmat sosiaalisen median kanavat, kuten Instagram ja TikTok, ovat saaneet Pottukoiran innostumaan sisällöntuotannosta alustoilleen. YouTubessa Pottukoiralla on jo yli 55 000 kanavatilaajaa ja myös muut sosiaalisen median kanavat ovat vahvassa myötätuulessa seuraajamäärien suhteen. 

Elämäntavat remonttiin

Helmikuussa 2020 Pottukoiran kanavalle ilmestyi Kärkkäisen normaalista tuotannosta selvästi eroava, hieman vakavampi video, jossa tubettaja kertoi alkavasta elämäntaparemontistaan:

Tavoite olisi nyt pudottaa tässä vähän painoa mitä on kertynyt ja laitoin tuossa lomalla ruokavalion täysin uusiksi ja hommasin salikortin.”

Suurin syy elämäntaparemonttiin oli jatkuva väsymys, jonka tubettaja epäili johtuneen huonosta ruokavaliosta ja liikunnan puutteesta. Siirtyminen ketogeeniseen ruokavalioon ja urheilun lisääminen arkirutiineihin toimikin Pottukoiralla vallan mainiosti; paino alkoi pudota ja kunto kasvamaan, sekä pitkään vaivannut jatkuva väsymyskin helpotti nopeasti. Kahdessa kuukaudessa paino oli pudonnut jo 15 kiloa ja juoksulenkit alkoivat pidentymään viikko viikolta.

Syyskuussa vuorossa olikin jo melkoinen juoksuhaaste, hyväntekeväisyystempauksena juostava 60 kilometrin ultrajuoksu, jonka kovaan kuntoon itsensä treenannut tubettaja suoritti jopa helpon näköisesti. 

Pottukoira on erittäin kova kalamies.

Marraskuussa 2020 oli kulunut 259 päivää elämäntaparemontin aloittamisesta ja oli aika katsella projektin tuloksia. Yli kolme miljoonaa askelta ja ruokavalion puhdistaminen oli tehnyt tehtävänsä, ja timmissä kunnossa olevan tubettajan paino oli pudonnut lähes 88 kilon alkupainosta 64 kiloon. Väsymys ja yleinen huono olo oli historiaa ja urheilu maistui virtaa täynnä olevalle YouTube-tähdelle. 

Elämäntaparemontin myötä eroon myös nuuskasta

Pottukoira oli lopettanut tupakoinnin jo ennen elämäntaparemonttiansa, mutta tupakan tilalle oli tullut toinen, tupakan tavoin terveydelle haitallinen nuuska. Nuuskan terveyshaitat olivat tubettajan tiedossa, mutta kaupoista löytyneet Zonnic nikotiinipussit eivät olleet tarjonneet riittävää apua nuuskaamisen lopettamiseksi.  Kärkkäinen kertoo löytäneensä avun nuuskasta eroon pääsemiseen, kuinkas muutenkaan, luonnollisesta ympäristöstään sosiaalisesta mediasta. 

”Törmäsin Instagramissa, että joku oli kehunut tämmöisiä nikotiinipusseja ja tilasin näitä testiin. Täytyy sanoa, että nyt löyty semmonen tuote, että nuuskan käyttö loppu justiisa.”

Kuten Pottukoira, jo tuhannet muutkin suomalaiset ovat päässeet eroon niin tupakasta kuin nuuskastakin nikotiinipussien avulla. Nopeasti Suomen suosituimmaksi nikotiinikorvaushoitotuotteeksi nousseet nikotiinipussit ovat 2–4 milligrammaa nikotiinia sisältäviä annospusseja, joita käytetään nuuskan tavoin. 

Nikotiinipussit eroavat kuitenkin merkittävästi nuuskasta, sillä tuotteet eivät sisällä lainkaan tupakkaa tai muita nuuskan myrkyllisiä ja syöpävaarallisia ainesosia, vaan nikotiinin lisäksi ainoastaan luonnollisia kuituja ja maku- ja makeutusaineita. Kyseessä on siis esimerkiksi nikotiinipurukumin tavoin itsehoitotuote tupakoinnin tai nuuskaamisen lopettamisen yhteydessä ilmenevien vieroitusoireiden helpottamiseksi. 

Suosituimmat nikotiinipussit verkosta

Nikotiinipussien tilaaminen netistä on helppo ja edullinen tapa korvaushoitotuotteiden hankintaan. YouTube-tähti Pottukoiran suosima verkkokauppa, nikotiinipussit.com toimittaa nikotiinipussit smartpostilla muutamassa päivässä lähimpään postin noutopisteeseen.

Nikotiinipussit.com on markkinoiden turvallisin valinta nikotiinipussien tilaamiseen, sillä valikoimasta löytyy ainoastaan Suomeen täysin laillisesti tilattavia, itsehoitotuotteen määritelmän täyttäviä nikotiinipusseja, joiden nikotiinipitoisuus ei ylitä 4 milligramman sallittua määrää annospussia kohden. 

Nikotiinipusseja voi tilata enintään kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan, joka tarkoittaa nikotiinipussit.com valikoimasta jopa 108 rasiaa nikotiinipusseja. Makuvaihtoehtoja on kymmeniä ja valikoimasta löytyy esimerkiksi Pottukoiran suosikkimaut, PAZ Spearmint ja ICE Frost.

Nikotiinipussit.com verkkokauppa tarjoaa myös suomenkielisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun, joka osaa vastata kiperimpiinkin kysymyksiin nikotiinikorvaushoitotuotteista.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT