KotiSisustaminenSomevaikuttaja Sara Vannisen uudessa kodissa on pehmeitä värejä ja lehtikuusilattiat

Somevaikuttaja Sara Vannisen uudessa kodissa on pehmeitä värejä ja lehtikuusilattiat

Lifestylebloggari Sara Vanninen tuli tänä keväänä tutuksi suurelle yleisölle osallistuttuaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan.

Sara Tickle -nimistä blogia jo vuodesta 2009 kirjoittaneella Vannisella on kymmeniätuhansia seuraajia niin blogin puolella kuin Instagramissa, ja hän on yksi parhaiten tienaavista sometähdistä Suomessa.

Bloggarin elämässä on riittänyt tämän vuoden puolella isoja käänteitä: huhtikuussa somevaikuttaja osti uuden asunnon, kesäkuussa hän paljasti olevansa raskaana, ja heinäkuun lopussa Vanninen meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Juuson kanssa.

Loft-tyylisestä kaksiosta Helsingin Kalliosta pariskunta muutti uuteen asuntoonsa Töölöön heinäkuun puolivälissä. Edellisessä kodissaan hyvin viihtynyt Vanninen kertoi bloginsa lukijoille huhtikuussa, että vanha asunto oli haastava kahdelle kotoa käsin töitä tekevälle.

Vannisen uusi koti on edellisen tapaan sekin kaksio, mutta neliöitä asunnossa on peräti 85. Bloggaaja kirjoittaa, että uuden kodin oleskelutilassa olevasta alkovista saa lasiseinällä varustellun työhuoneen, mikä helpottaa kotona työskentelevien arkea.

Vannisen Instagramiin jakamien kuvien perusteella pehmeät värit ja rauhallinen tunnelma ovat säilyneet samana, mutta toisin kuin aiemmin, valkoisia seiniä ei uudessa kodissa enää näy ollenkaan. Olohuoneen seinät on maalattu helmenharmaalla ja lattiat ovat vaaleaa lehtikuusta.

Upea metsänvihreä sohva on muuttanut parin mukana Kalliosta Töölöön. Lukuisat huonekasvit tuovat valoisiin huoneisiin vehreyttä ja väriä.

Vasta muuttaneen bloggaajan koti ei ole vielä valmis. Vanninen kirjoittaa Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä, että tilanne voi olla keskeneräinen pitkäänkin.

– Huonekaluja ilmestyy loppukesästä ja moni juttu on vielä tilaamatta. Mut niitä ehtii sit kyllä vielä. Tää välivaihe ja suunnittelukin on ihan kivaa aikaa. Tekee erittäin hyvää tälläselle ”kaikki heti nyt” -tyypille totutella keskeneräisyyteen!

Kuva: Instagram/saratickle

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje