KotiSisustaminenPeruskaapista katseenvangitsijaksi – 7 helppoa ja kaunista Ikea hack -esimerkkiä

Peruskaapista katseenvangitsijaksi – 7 helppoa ja kaunista Ikea hack -esimerkkiä

Ikea hack -ilmiöllä tarkoitetaan Ikeasta ostettujen huonekalujen muokkaamista uuteen uskoon. Helpoimmillaan vaikuttavan muodonmuutoksen voi tehdä sutimalla kalusteen pintaan maalia, tai lisäämällä alle jalat.

Ikean edulliset Ivar-kaapit ovat olleet markkinoilla jo yli 50 vuotta. Kaapit ovat käsittelemätöntä mäntyä, minkä vuoksi ne ovat täydellinen pohja luoville sisustusprojekteille.

Tuunatut Ivar-kaapit näyttävät hyvältä missä tahansa huoneessa. Tässä 7 inspiroivaa esimerkkiä siitä, miten peruskaappi voi muuttua upeaksi sisutuselementiksi.

Kontrastia väreillä

Tässä mustaksi maalattuja Ivar-kaappeja on kiinnitetty seinälle pitkä rivi. Seinän poltettu oranssi toimii upeana taustana yksinkertaisille kaapeille.

Harmaata harmoniaa

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön annekul (@annekul) jakama julkaisu

Tässä kahden Ivar-kaapin pintaan on sivelty hieman seinän sävyä tummempaa harmaata. Kaapit istuvat täydellisesti eteisen tunnelmaan.

Vaalea lastenhuone

Tässä lastenhuoneessa hillityn harmaan ja beigen sävyt sointuvat kauniisti yhteen. Ivar-kaappi on saanut kevyen käsittelyn niin, että puun pinta kuultaa läpi.

Dramaattinen musta

Tämä kokomusta ruokailutila on upean dramaattinen, olematta lainkaan synkkä. Huonekalujen yksinkertainen muotoilu luo kauniin taustan näyttävälle kattolampulle.

Viidakko lastenhuoneessa

Tämän hauskan viidakkoteemaisen lastenhuoneen seinälle on ryhmitelty useampi Ivar-kaappi. Kaappeja on koristeltu kennomaisella kuviolla.

Tyylikäs taidehylly

Tähänkin olohuoneeseen on koottu tyylikäs hyllyratkaisu Ivar-kaapeista. Ilmettä kaappeihin on saatu seinän väriin sointuvalla maalipinnalla, sekä jättämällä yksi kaapeista ilman ovia.

Trendikkäät rottinkiovet

Rottinki on ollut jo tovin yksi trendikkäimmistä sisutusmateriaaleista. Edullisesti halutun tyylin saa toteutettua vaikka näin – vaihtamalla Ivar-kaappiin rottinkiovet.

Kuva: Pixabay

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT