KotiSisustaminenLuksustunnelmaa messinkivalaisimella – 5 kodin takuuvarmaa katseenvangitsijaa

Luksustunnelmaa messinkivalaisimella – 5 kodin takuuvarmaa katseenvangitsijaa

Kodin sisustus täydennetään tunnelmaa luovilla valaisimilla. Laadukas kattovalaisin kestää aikaa ja kulkee mukana vuosikymmenet – siksi kattovalaisimeen voi hyvällä omallatunnolla investoida hieman enemmän. Parhaat valaisimet käyvät monenlaisiin koteihin, mihin tahansa huoneisiin, eivätkä mene koskaan muodista.

Tässä viisi laadukasta ja kauniisti muotoiltua valaisinta, joista voit saada itsellesi pitkäikäisen ystävän ja upeaa säihkettä kodin sisustukseen.

 

Utzon JU1 – &Tradition

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön andtradition (@andtradition) jakama julkaisu

Sydneyn oopperatalon suunnitellut tanskalainen arkkitehti Jørn Utzon suunnitteli myös valaisimia, joista UtzonJU1 on yksi tunnetuimista. &Tradition valikoimista löytyvä messinkivalaisin on ajaton ja kaunis lisä moderniin kotiin. 379 € (Finnish Design Shop)

 

Opal Shade – Ferm Living

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön ferm LIVING (@fermliving) jakama julkaisu

Tanskalaisen Ferm Livingin Opal Shade -lasivalaisimet luovat tilaan hienostunutta tunnelmaa. Kuvassa lamput värissä Southern Moss. 198 € ja 214 €.

 

Kvist 6 – Örsjö

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Finnish Design Shop (@finnishdesignshop) jakama julkaisu

Jonas Bohlinin suunnittelema Kvist -valaisin on nimetty puun oksan mukaan, mitä se ulkoisesti muistuttaakin. Messingistä valmistettu valaisin on upea katseenvangitsija heille, joilla ei ole pikkurahasta puute. 2 184 € (Finnish Design Shop)

 

A330S/Kultakello – Artek

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Laatukaluste (@laatukaluste) jakama julkaisu

Vuonna 1937 suunniteltu valaisinklassikko Kultakello suunniteltiin alun perin ravintola Savoyhin. Valo siivilöityy läpi kauniisti alareunan reikäkuviosta. 450 € (Finnish Design Shop)

 

Tynell 1965 – Gubi

Paavo Tynellin suunnittelema ikoninen riippuvalaisin on otettu uudelleen tuotantoon tanskalaisen Gubin toimesta. Messingistä valmistettu pehmeälinjainen kattovalaisin sopii tilaan kuin tilaan. 849 € (Vepsäläinen)

 

Kuva: Pexels

 

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT