KotiSisustaminenNäin lisäät väriä kokovalkoiseen keittiöön – 6 nopeaa keinoa

Näin lisäät väriä kokovalkoiseen keittiöön – 6 nopeaa keinoa

Muutama vuosi sitten kokovalkoiset keittiöt olivat suurinta huutoa. Kauneimmissa keittiöissä oli marmoriset työtasot, sekä valkoiset kaapit ja välitilan laatat. Trendit ovat hieman vaihtuneet, ja nyt valkoisesta keittiöstä halutaan kodikkaampi ja tunnelmallisempi lisäämällä väriä ja kontrastia.

Onneksi valkoinen keittiö on kohtuullisen helppo päivittää ilman varsinaista remonttia. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka saat lisää mielenkiintoa valkoiseen keittiöösi.

Lämpöä valaistuksella

Valaistus voi latistaa tai kohentaa minkä tahansa huoneen tunnelman, mikä pätee myös kokovalkoiseen keittiöön. Kokeile lisätä huoneeseen pehmeää valoa esimerkiksi pöytälampulla. Voit myös asentaa valoja yläkaappien alle, tai ripustaa keittiösaarekkeen päälle näyttävän riippuvalaisimen.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön M&M Lighting (@mmlighting) jakama julkaisu

Pehmeyttä matolla

Tekstiilien käyttö keittiössä on juuri nyt trendikästä. Tekstiilit ovat kenties jännittävin keino lisätä vähän väriä, kuvioita ja tekstuuria kokovalkoiseen keittiöön. Vaihtoehtoja on lukuisia – miellyttääkö silmääsi esimerkiksi luonnollinen ja neutraali juuttimatto tai värikäs räsymatto?

Sijoita matto tiskipöydän läheisyyteen sitoaksesi yhteen keittiön työskentelykolmion. Matto on myös mukava pehmike jalkojen alla, kun valmistat ruokaa tai raivaat jälkiä.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kelly Ladwig (@homeonanashvillehill) jakama julkaisu

Väriä kaappeja maalaamalla

Astetta tehokkaampi keino lisätä väriä keittiöön, on tehdä se kaappien kautta. Voit esimerkiksi maalata osan kaapeista uudella värillä, jolloin koko huoneen tunnelma muuttuu.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kitchen Decor (@kitchendecor) jakama julkaisu

Persoonallisuutta kaakelitarroilla

Kokovalkoinen keittiö on helppo pohja, minkä päälle sisustusta voi rakentaa lämpimään ja kodikkaaseen suuntaan. Yksi luonnollisista paikoista lisätä väriä on keittiön välitilan laatat. Laatat voi muokata pienellä vaivalla ja rahalla, kun päälle kiinnittää kaakelitarroja tai maalaa ne uudella värillä.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Katee | Print It Engineer (@onkateelane) jakama julkaisu

Pientä muutosta vetimien vaihdolla

Jos valkoinen keittiösi kaipaa vain pientä muutosta, harkitse kaappien ja laatikostojen vetimien vaihtamista uusiin. Lukemattomista vaihtoehdoista etenkin mattamustat ja messinkiset vetimet ovat nyt suosiossa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Michelle (@thecozyfarmhouse) jakama julkaisu

Ajankohtaista ilmettä puuhyllyllä

Trendit tulevat ja menevät, ja onkin todennäköistä, että kokovalkoinen keittiö tulee taas pinnalle joidenkin vuosien päästä. Joka tapauksessa, valkoinen on aina klassikko. Muunna keittiön tunnelmaa lisäämällä sisustukseen puuta. Esimerkiksi puuhylly ja puiset leikkuulaudat saavat valkoisen keittiön näyttämään ajankohtaiselta ilman, että pohjaväriin tarvitsee tehdä muutosta.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Arquitectura y Diseño (@arq.gold) jakama julkaisu

Kuvat: Pexels, Instagram

 

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT