KotiIdeat / vinkkejäSiivoustehtävä – keittiö ja kylpyhuone siistimmäksi parissa minuutissa

Siivoustehtävä – keittiö ja kylpyhuone siistimmäksi parissa minuutissa

Pienillä yksityiskohdilla on väliä siistin yleisvaikutelman luomisessa, eikä kaikkiin järjestelytehtäviin ole pakko kuluttaa puolta päivää. Tämä siivoustehtävä on nopea ja yksinkertainen, eikä vaadi lainkaan ajattelua. Muutos entiseen on silti selkeä. Vaikka et olisi kovin tarkka miltä kotisi näyttää sieltä mistä kukaan ulkopuolinen ei sitä näe, voit yllättyä positiivisesti lopputuloksesta.

Tehtävä: poista ylimääräiset pakkaukset

Pakkauksilla tarkoitetaan tässä yhteydessä esimerkiksi ylimääräisiä säilytyspakkauksia, joita yleensä pidetään siellä, missä varastoit ruokia ja taloustavaroita. Niihin kuuluu wc-paperien auki revityt muovipakkaukset, avatut säilykepurkkien pahvilaatikot ja niin edelleen.

Nappaa käteesi roskapussi tai kierrätettävien roskien laatikko, ja käy huoneet läpi yksi kerrallaan, poistaen kaikki turhat pakkausroskat. Jos tarvitset vielä pakkausta säilytystarkoituksessa, siisti se poistamalla tai taittamalla piiloon roikkuvat tai revenneet reunat.

Hankkiutumalla eroon hyödyttömistä pakkauksista poistat kotoasi piiloroskia. Ylimääräisistä pakkauksista eroon pääseminen on pieni ja vaivaton keino siistiä kodin säilytystilat.

Kuva: Pexels

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje