KotiSisustaminenTältä näyttää Maisa Torpan ja aviomiehensä Mikon vaaleassa kodissa

Tältä näyttää Maisa Torpan ja aviomiehensä Mikon vaaleassa kodissa

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut viime vuosina otsikoissa milloin mistäkin syystä, mutta tiesitkö, että lentoemäntänä ja somevaikuttajana työskennellyt nainen on myös intohimoinen sisustaja? Maisa jakaa kuvia kodistaan somessa sisustamiseen keskittyvällä ripustetturakkaudella -Instagram-tilillään.

Maisa on pysynyt uskollisena vaalealle sisustustyylilleen jo joitakin vuosia. Nainen kertoi Iltalehdelle kaksi vuotta sitten, että kokee vaaleat, luonnolliset sävyt rauhoittaviksi.

Maisan ja hänen aviomiehensä Mikon kodin tunnelma on valoisa ja avara, luonnonvaloa tulvii sisälle oleskelutilan suurista ikkunoista. Vaaleaan sisustukseen kuuluu erottamattomana osana hopeiset koriste-esineet, lasi ja kristalli, pehmeän pörröiset taljat ja kontrastina tummanvihreät viherkasvit.

Katso tästä kuvat Maisan ja Mikon upeasta vaaleasta kodista.

 

Makuuhuone

Maisan ja Mikon makuuhuoneen katseenvangitsijana toimii ylellisen näköinen kristallikruunu. Näyttävät valaisimet tuntuvat olevan Maisan sisustustyylin keskiössä, sillä hieman vastaavanlainen kattolamppu löytyy myös kodin olohuoneesta.

Muun kodin tavoin makuuhuoneen värimaailma on vaalean hillitty. Korostevärinä Maisan makuuhuoneesta löytyy trendikäs greige, jota on lisätty seinään, sängynpäätyyn ja sängyn vieressä olevan penkin pehmusteeseen. Pörröinen matto ja sängyn päällä oleva peitto lisäävät tunnelmaan lämpöä.

 

Maisa kertoo Instagram julkaisussaan, että L-mallisessa makuuhuoneessa on 26 neliötä. Hän on sisustanut makuuhuonetta jo pian puolitoista vuotta, ja kokee että kyseessä on ikuisuusprojekti.

 

Keittiö

Vaalea sävytys jatkuu kodin keittiössä. Valkoisissa keittiökalusteissa on päällä puutasot ja vetiminä hopeanväriset nupit.

 

Kristallivalaisimet ja hopeiset sisustusesineet luovat kotiin viileän tunnelman, joka tuo mieleen lumen ja jään. Avokeittiöstä on näkymä olohuoneeseen ja ulos terassille.

 

Olohuone

Olohuoneen sisustus on yhteneväinen muun kodin sisustuksen kanssa. Lattialla on pehmeitä valkoisia mattoja, ja sisustusyksityiskohtien väreissä toistuu hopea, valkoinen ja kirkas lasi. Väriä tilaan tuo viherkasvit ja parkettilattia.

 

Olohuoneeseen Maisa on valinnut Ikean Ektorp-malliston valkoiset sohvat. Maisa kertoo Instagram -julkaisussaan että lapsiperheessä sohviin ei olla haluttu investoida liiemmin, sillä sohvat likaantuvat käytössä ja päällisiä täytyy pestä jatkuvasti.

 

Kodista löytyy myös valkoinen piano, jonka päälle on aseteltu hopeamaljakkoon viime vuonna juhlittujen häiden morsiuskimppu.

 

Kuvat: Instagram / ripustetturakkaudella

 

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje