KotiSisustaminenNämä 9 sisustuksen katseenvangitsijaa ovat aina muodissa

Nämä 9 sisustuksen katseenvangitsijaa ovat aina muodissa

Trendit tulevat ja menevät, myös sisustusmaailmassa. On kuitenkin sellaisiakin sisustusesineitä, jotka pysyttelevät aina muodissa. Ne näyttävät hyvältä muun sisustuksen lomassa, lisäten lämpöä ja mielenkiintoa tilaan kuin tilaan. Lue tästä lista aina ajankohtaiselta näyttävistä asioista, joita voit hankkia kaunistamaan kotia milloin tahansa.

Tuoreet kukat

Tuoreet kukat näyttävät aina raikkaalta, ja tuovat tilaan eloa. Harkitse hankkivasi kukkia, jotka tuovat kontrastia huoneen väripalettiin.

Tarjoiluvaunu

Tarjoiluvaunut näyttävät hyvältä ja ovat käytännöllisiä. Niitä voi siirrellä helposti huoneesta toiseen, ja käyttää esimerkiksi kukka- tai apupöytinä.

Kulho

Käsintehtyjä kulhoja on saatavilla laidasta laitaan, niin etnisvaikutteisista kulhoista keraamisiin astioihin. Kulhot näyttävät kauniilta sivupöydillä ja hyllyillä, ja niissä voi säilöä lähes mitä tahansa.

Galleriaseinä

Galleriaseinät ovat aikaa kestäviä katseenvangitsijoita. Pistä kehyksiin valokuvia, julisteita tai taidetta ja ryhmittele seinälle.

Oksat

Oksilla tuot sisälle ripauksen luontoa. Kuivat oksat ovat veistoksellisia ikikoristeita, maljakkoon laitetuilla tuoreilla oksilla taas tuot kotiisi kevään etuajassa.

Keramiikka

Kulhojen lisäksi myös muut käsintehdyt keraamiset astiat näyttävät aina hyvältä. Laita keramiikka esille seinälle tai hyllylle.

Kynttilät

Asettele sivupöydän koristeeksi pieni ryhmä kynttilöitä. Kynttilöiden ei tarvitse välttämättä olla keskenään samanlaisia. Yhdistä esimerkiksi eri paksuisia ja pituisia kynttilöitä samassa värissä mielenkiintoiseksi ryhmäksi.

Tarjotin

Tarjotin on käytännöllinen sisustusesine, jota voi käyttää esimerkiksi koriste-esineiden ryhmittelemiseen.

Huopa

Luonnonmateriaalista tehdyt huovat ja peitot tuovat tilaan lämpöä ja kodikkuutta. Taittele huopa sohvan ja nojatuolin käsinojalle, tai säilytä kauniissa lattiakorissa.

Kuva: Pexels

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT