KotiSisustaminenLämmin tunnelma seiniä sisustamalla – 10 kodikasta ideaa

Lämmin tunnelma seiniä sisustamalla – 10 kodikasta ideaa

Haluatko asuntoosi lisää kodikkuutta? Helppo keino lämpimän tunnelman luomiseen on lisätä mielenkiintoa tyhjille seinille. Jos tarvitset inspiraatiota, katso nämä 10 trendikästä ideaa seinien koristeluun.

1.   Koriseinä

https://www.instagram.com/p/CK4HJJPBKSY/?utm_source=ig_web_copy_link

Koreilla saat olohuoneeseen trendikästä boho-tunnelmaa. Voit joko valita luonnollisen sävyisiä koreja luodaksesi kauniin, yksinkertaisen sisustuselementin, tai sekoittaa eri värejä tai kuoseja näyttäväksi katseenvangitsijaksi.

2.   Peiliseinä

Galleriaseinä kehystetystä taiteesta on tuttu, mutta mitä jos ripustat seinälle kokoelman peilejä? Peileistä kokoat mielenkiitoisen yksityiskohdan seinälle. Bonuksena saat huoneeseen enemmän valoa ja avaruutta.

3.   Huonekasvit

Kasvit eivät pelkästään ole kauniita, mutta ne myös puhdistavat huoneilmaa ja lisäävät eloa tilaan. Asenna seinille ruukkutelineitä tai suoraan seinälle ripustettavia ruukkuja näyttävän yksityiskohdan luomiseksi.

4.   Seinämaalaus

Jos sinussa on taiteilijan vikaa, maalaa tyhjälle seinälle muraali. Tarvitset vain maalia, siveltimen ja mielikuvituksesi. Jos maalaaminen ei ole sinun juttusi, voit tehdä näyttävän yksityiskohdan helposti seinätarralla.

5.   Maalaus

Seinälle on helppo saada näyttävyyttä maalauksella. Voit sutia kankaalle värejä itse, tai ostaa valmiin maalauksen.

6.   Värikäs hylly

Hyllyjä on helppo asentaa, ja ne ovat myös erittäin käytännöllisiä. Tee seinähyllystä katseenvangitsija maalaamalla se ensin kauniilla sävyllä.

7.   Suuri säilytystaulu

Säilytystauluja käytetään usein vain käytännöllisinä tapoina pitää asiat järjestyksessä, mutta ne voivat toimia myös persoonallisena ja muuntautuvana sisustusyksityiskohtana. Lisää erilaisia hyllyjä ja kiinnityskoukkuja.

8.   Seinävaate

Seinävaatteella saat tilaan lämmintä, kodikasta tunnelmaa. Seinävaate voi olla esimerkiksi ryijy, makramee tai pieni matto.

9.   Ikkunankehykset

Helppo keino saada tilaan rustiikkista tunnelmaa on ripustaa seinälle vanha ikkunankehys. Syksyllä ja joulun alla voit koristella kehyksen havunoksilla.

10.              Juuttimatto

Juuttimatot ovat olleet jo jonkin aikaa pinnalla lattioilla käytettynä, mutta voit ripustaa sellaisen myös kauniiksi seinäkoristeeksi.

Kuvat: Unsplash, Instagram

 

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT