KotiSisustaminenFengshuin opeissa kevätkodin siivoukseen – katso vinkit

Fengshuin opeissa kevätkodin siivoukseen – katso vinkit

Keväällä elämä palaa talviunilta ja luonto alkaa jälleen kukoistaa. Fengshui -filosofia opettaa, että mitä parempaa huolta pidät kodistasi, sitä enemmän koti tukee hyvinvointiasi.

Kevätsiivouksessa kodistasi luodaan tila, joka lisää hyvää oloa. Kitke pois turhat rojut, kiillota pinnat, lisää valoa ja helli aistejasi. Palkinnoksi saat ympäristön, joka nostaa elämänlaatuasi.

Tässä käytännöllisiä vinkkejä kevätsiivouksen toteuttamiseen fengshuita noudattaen.

Pese ikkunat

Aloita verhojen pesemisellä. Pese sitten ikkunat puhtaiksi. Ikkunoiden ajatellaan olevan kotisi silmät ja niiden tulisi olla kirkkaat ja puhtaat. Likaisten ikkunoiden läpi on hankala nähdä maailmaan. Ikkunoiden puhdistaminen on myös keino päästää negatiivinen energia ulos ja positiivinen energia sisään.

Tuuleta koti

Pesun jälkeen avaa ikkunat ja anna ilman kiertää vapaasti kotisi sisällä. Vie matot, petivaatteet ja muut kodin tekstiilit tuulettumaan ulos. Tuulettamalla pääset eroon talven pölyistä ja täytät huoneet raikkaalla energialla.

Siivoa perusteellisesti

Hankkiudu eroon kaikesta sellaisesta, mille sinulla ei ole enää käyttöä. Mitä vähemmän kodissa pyörii ylimääräistä roinaa, sitä parempi.

Siivoa komerot, sillä negatiivinen energia varastoituu myös niihin. Siivoamalla kaapit autat jumiutuneen energian poistumaan. Tilan tekeminen kaappeihin auttaa myös tekemään enemmän tilaa positiiviselle energialle.

Tämän jälkeen kotisi on valmis perusteelliselle siivoukselle.

Viimeistele kevätsiivous kasveilla

Kevätsiivouksen jälkeen voit lisätä kotiisi elinvoimaista energiaa hankkimalla viherkasveja tai kukkia. Huonekasvit toimivat myös suodattimina ja puhdistavat hengitysilmaa.

Kuvat: Pexels, Unsplash

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT