KotiSisustaminen5 vinkkiä tyylikkään ja toimivan eteisen luomiseen

5 vinkkiä tyylikkään ja toimivan eteisen luomiseen

Eteiseltä vaaditaan paljon. Sen täytyy toimia niin, että lähdöt ja kotiinpaluut sujuvat vaivatta. Eteisessä säilytetään usein suuria määriä vaatteita ja kenkiä, joiden pitäminen järjestyksessä voi joskus aiheuttaa päänvaivaa. Eteinen myös antaa kodistasi ensivaikutelman vierailijalle. Miten siis luoda siitä toimiva arjen tila, joka lisäksi näyttää hyvältä?

Alta löydät sisustusvinkkejä kauniin ja toimivan eteisen luomiseen.

1.     Hylkää tylsyys

Leikittele värillä ja tyylillä: eteisenkään ei tarvitse olla tylsä ja väritön. Mitä jos tapetoisit yhden seinän kauniilla tapetilla? Eteiseen voit valita vaikka kalliimmankin tapetin, sillä pieneen tilaan tapettia tarvitaan vain vähän.

Kun haluat lisätä eteiseen mielenkiintoisen yksityiskohdan, kokeile yhdistää tapettiseinään metallinen tuoli tai pieni metallinen pöytä.

2.     Anna eteisen heijastaa kotisi tyyliä

Eteinen usein unohdetaan, kun muuta kotia sisustetaan. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Lisää persoonallisuutta eteiseen ripustamalla seinälle kehystettyjä julisteita tai vaikka kokoelma kauniita hattuja. Riippumatta siitä mikä tyylisi on, anna eteisen tuoda se esiin.

3.     Panosta peiliin

Peili on tärkeä osa eteistä. On mukava tarkastaa ulkonäkö juuri ennen kuin astut ulos kodistasi. Peilillä luot yksityiskohdan seinälle ja saat tilan näyttämään kaksi kertaa isommalta. Sijoita peili niin, että se heijastaa jotain kaunista.

4.     Pienetkin yksityiskohdat piristävät

Seiniä ei ole pakko maalata tai tapetoida, vaikka haluaisit enemmän väriä ja mielenkiintoa eteiseen. Lisää pienempiä väripilkkuja maton, lampun tai seinällä olevan taiteen muodossa. Kodikkuutta tilaan saat lisäämällä eteiseen esimerkiksi koreja, huonekasvin tai seinävaatteen.

5.     Suunnittele toimivat säilytysratkaisut

Eteisestä tulee helposti kaoottinen tila, joka pursuaa kenkiä, vaatteita ja sivupöydälle taskuista heiteltyjä esineitä. Toimiva ja kaunis eteinen vaatii huolellisesti suunnitellut säilytystilat.

Pidä esillä vain jatkuvassa käytössä olevia ulkovaatteita. Jos tilaa on vähän, voit yhdistää säilytyslaatikon ja istuimen. Huolehdi, että eteisestä löytyy laskutila pikkutavaroille.

Jos tarvitset lisää säilytystilaa, asenna seinän yläosaan hylly, jolle voit asetella kauniita säilytyskoreja.

Kuvat: Unsplash, Instagram

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT