KotiSisustaminenMitäs kesäuutuuksia Ikeassa olisi?

Mitäs kesäuutuuksia Ikeassa olisi?

Kesän tuoteuutuuksissa nähdään kirkkaita ja rohkeita värejä, joilla voi helposti ja edullisesti päivittää kodin sävymaailmaa, viestittää Ikea.

Heinäkuussa Ikean mallisto tarjoaa hauskan sekoituksen muun muassa keltaista, vaaleanpunaista, mustaa ja sinistä. Uutuustuotteet inspiroivat olohuoneen ja makuuhuoneen uudistamiseen sekä kodin järjestelyyn. Materiaaleina nähdään luonnonmukaisia valintoja, kuten puuvilla sekä kierrätettyjä materiaaleja, kuten pahvi ja polyesteri.

Mitä mitä mitä?

Heinäkuussa KLIPPAN-sohva saa uuden kauniin keltaisen sävyn. Sohva lanseerattiin 1980-luvulla, ja se on edelleen yksi suosituimmista IKEA-tuotteista. Mukava sohva sopii mihin tahansa tilaan, ja siihen on saatavilla monia erilaisia päällisiä. Uusi keltainen VANSBRO-päällinen on valmistettu erittäin pehmeästä kankaasta ja sen kaunis struktuuri tekee siitä mukavan ja tyylikkään näköisen. Istuimen kestävät metallijouset antavat mukavuutta, kimmoisuutta ja pitkäikäisyyttä. Irrotettava, konepestävä päällinen on helppo pitää puhtaana ja se on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä. Tuotteella on 10 vuoden takuu.


Värien loistoa

Makuuhuone ei ole koskaan näyttänyt pirteämmältä. Kesäsesongin energiaa voi vahvistaa kirkkailla väreillä ja dynaamisilla linjoilla. SOMMARVICKER-vuodevaatteiden toisella puolella on raikkaita sinisiä aaltoja ja toisella vaaleanpunaisia ja keltaisia aaltoja, jotka luovat iloisen ilmeen. Meren innoittamissa, sinisen sävyisissä JORDRANUNKEL-vuodevaatteissa pääosassa ovat kauniit pyöreät kuviot. Puuvilla-viskoosisekoitteen ylellinen kiilto luo viihtyisyyttä ja tuntuu hellävaraiselta ja pehmeältä iholla. Uutuuspussilakanat suljetaan muovisilla painonapeilla. (juttu jatkuu)




Tekstiilien lisäksi tauluilla, julisteilla ja valaisimilla on helppo elävöittää kotia ja tuoda persoonallisuutta sisustukseen. RIBBA-julisteen rohkeat värit ja herkullinen mansikkakuvio tuo leikkisyyttä tilaan. Pehmeästi muotoiltu ja retrohenkinen BLÅSVERK-pöytävalaisin luo miellyttävää valoa ja on edullinen valinta. Sininen tai keltainen valaisin luo huoneeseen kodikasta tunnelmaa.

Yöpöytänä toimii hyvin uuden sinisen värin saanut KYRRE-jakkara. Tämä pinottava kolmijalkainen jakkara, jossa on taivutetut jalat ja kolmionmuotoinen istuin on myös kätevä lisä, kun vieraille tarvitaan lisää istumapaikkoja. Sininen koivujakkara on sekä petsattu että lakattu, joten sen pinta kestää ja puun luonnollinen kuvio kuultaa kauniisti läpi.



Tavarat kätevästi paikoillaan

Kun tavarat ovat oikeilla paikoillaan voi hyvillä mielin rentoutua, virittäytyä tunnelmaan ja nauttia hetkestä. Punaisen BAGGEBO-hyllyn tyylikäs muotoilu lisää kauniisti väriä kodin muuhun sisustukseen. Metallirunko ja verkkomateriaalista tehdyt hyllyt ovat käytännöllinen paikka kirjoille, koristeille ja muille esineille. Säädettävien jalkojen ansiosta kaluste seisoo tukevasti epätasaisellakin alustalla. Punainen uutuusväri on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Vuonna 1968 syntyneet ja edelleen suositut IVAR-kaapit saavat rohkean väripäivityksen ja tyylikkäät verkko-ovet. Kaappi on tilava sekä kestävä, ja siinä käytetyn metalliverkon valmistuksessa on pyritty minimoimaan syntyvän jätteen määrä. Jotta materiaalia menisi hukkaan mahdollisimman vähän, metalliin tehdään pieniä reikiä ja sitä venytetään, kunnes lopputuloksena on metalliverkko. Materiaali on myös voitava käyttää uudelleen, kun tuote tulee elinkaarensa päähän. Kaappi sopii IVAR-säilytysjärjestelmään, mutta sitä voidaan käyttää myös yksinään. Uudet kaapit ovat saatavana kahdessa eri koossa, joista toinen voidaan ripustaa myös seinälle.

Kaappien ja hyllyjen tilankäytön voi maksimoida VATTENTRÅG kannellisten laatikoiden avulla. Tukevasta aaltopahvista valmistettu pinottava laatikko on täydellinen ratkaisu, kun halutaan siivota päivän työt kaappiin tai järjestää paperit paikoilleen. Laatikot ovat 100 % kierrätettyä aaltopahvia.

Uudet RYKTA-säilytyslaatikot kätkevät sisäänsä erilaiset tavarat aina vaatteista ja tekstiileistä harrastustarvikkeisiin ja medialaitteisiin. Laatikoissa voi pitää tavarat tallessa paljastamatta niiden sisältöä kokonaan. Klassiset raidat ja fiksut yksityiskohdat tekevät niistä ajattomat, käytännölliset ja kestävät säilytysratkaisut, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen. Laatikot on mitoitettu niin, että eri kokojen pinoaminen päällekkäin on helppoa. Tuotteet on valmistettu polypropeenimuovista, josta vähintään 50 % on kierrätettyä.

Uutuudet ovat saatavilla IKEA-tavarataloissa ja -verkkokaupassa heinäkuussa.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT