KotiAsuminenRod Stewartin Los Angelesin kartano on yhtä vaikuttava kuin hänen musiikkinsa –...

Rod Stewartin Los Angelesin kartano on yhtä vaikuttava kuin hänen musiikkinsa – katso kuvat

Rod Stewart on yksi musiikkimaailman isoimmista tähdistä. Suuri on myös hänen omistamansa kartano, sillä se käsittää 13 makuuhuonetta, on kooltaan 28 500 neliötä, ja sisältää yli kolme eekkeriä maapinta-alaa.

Lontoossa syntyneen ja kasvaneen Sir Rod Stewartin erottuva ja räikeä ääni, sekä karismaattinen esiintyminen näyttämöllä ovat tehneet hänestä rakastetun ja erittäin menestyneen artistin. Hänen kaikkien aikojen klassikkokappaleitaan ovat muun muassa Mandolin Wind, Tonight’s the Night, Forever Young ja Maggie May. Ne ovat tarjonneet ääniraitamalleja monille sukupolville.

Stewart on yhtä suosittu Yhdysvalloissa kuin hänen kotimaassaan Englannissa, jossa Rod vetää edelleen puoleensa rock-yleisöä ympäri maan. Tästä hyvä esimerkki on erityisesti hänen meneillään olevassa Las Vegas -show’nsa, joka järjestettiin vuonna 2011 ja käynnistyy jälleen marraskuussa.

Suurta mainetta nauttivan Rod Stewartin koti on myös suuri, sillä siinä on 13 makuuhuonetta ja 28 500 neliömetriä pinta-alaa yli kolmen hehtaarin alueella. Maapala sijaitsee Los Angeles North Beverly Parkin erinomaisella nurmikolla.

Kartano on loistokas, aivan kuten omistajansa: Kodissa on silmiinpistävä keltainen ulkoasu, suuri Las Vegas -tyylinen suihkulähde ja koristeelliset pariovet, jotka toivottavat vierailijat tervetulleiksi kodin suureen eteiseen. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi olohuonetta, joka on perinteisesti sisustettu ja täynnä vanhan maailman aarteita. Teehuoneen ja luolan vieressä on gourmet-keittiö, jossa on takka ja ranskalaiset ovet, jotka johtavat katetulle pylväskäytävälle. Ulkona huomionarvoisia ovat hoidetut piha-alueet, puupaneloitu kirjasto ja puiset lattiat. Alueella on myös 4 500 neliön kokoinen majatalo.

Kaksinkertaiset portaat johtavat yksityisiin tiloihin, mukaan lukien päämakuuhuoneen sviittiin, jossa on kaksi kylpyhuonetta – väritykseltään yksi on vaaleanpunainen ja toinen vihreä. Siellä on erittäin suuria kaappeja Rodin valtavalle kenkäkokoelmalle. Varustetasoon kuuluvat myös katetut terassit, joilta on näkymät yhdelle Los Angelesin parhaista uima-altaista ja vehreästä piha-alueesta. Alueelta näkee myös kaupunkiin ja kanjonin. Rod on luonnollisesti valtava jalkapallofani, joten alueella on tietysti jalkapallokenttä.

Stewart osti tyhjillään olevan tontin alun perin vuonna 1991 hieman yli 12 miljoonalla dollarilla, ja palkkasi sitten tähtiarkkitehti Richard Landryn rakentamaan hänelle kodin. Stewartin lisäksi Landry on suunnitellut koteja Tom Bradylle, Sylvester Stallonelle, Michael Boltonille, Kenny G:lle ja Wayne Gretzkylle.

Talo on tällä hetkellä myynnissä 70 miljoonalla dollarilla.

Alla kuva upeasta kodista ulkopuolella. Alempaa näet lyhyen esittelyvideon sisätiloista.

Lähde ja kuvat: Toptenrealestates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT