KotiIdeat / vinkkejäSuunnitteletko päivää rannalla? Tästä vinkit mukavan rantapäivän viettoon!

Suunnitteletko päivää rannalla? Tästä vinkit mukavan rantapäivän viettoon!

Päivä rannalla voi parhaimmillaan olla hyvin rentouttavaa, mutta joskus pienet asiat saattavat häiritä. Oheisella videolla on monta hyvää vinkkiä parantaa kokemusta jo ennakkoon.

  1. Jalkoihin tarttuva hiekka on rannalla luonnollista, mutta jos olet mukavuudenhaluinen luonne, niin vilttien käyttö jalkojen alustana pitää hiekan loitolla kastuneista jaloista sandaaleille asti.
  2. Entäpä rannalla olevat kivet, jotka ovat kuumenneet auringonpaisteessa jopa polttaviksi paljaita jalkoja vasten? Vaippa on oiva keino estää tämä, sillä sellaisen kääräisee hetkessä jalkapohjan suojaksi teippeineen päivineen.
  3. Mikäli olet liikkeellä yksin, niin aurinkovoiteen levittäminen selän keskiosaan onnistuu kätevästi pienellä maalitelalla.
  4. Totta kai eväät pitää olla mukana. Kiehauta makkarat kattilassa, kaada ne mausteineen päivineen termospulloon ja sujauta herkullinen täyte rannalla sämpylän väliin. Tuoretta kuin juuri grillikioskissa tehty eväs, ja rahaa säästyy.
  5. Juomalasit, joissa on irrotettava jalusta, pysyvät hiekalla paljon helpommin pystyssä ilman jalustaa, mikäli haluat nauttia juomasi sivistyneesti pullosta kulauttamisen sijaan.

Oheiselta videolta löydät myös muita käteviä vinkkejä.

Kuvituskuva: Pixabay
Lähde: Facebook

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT