KotiSisustaminenRiina-Maija Palander kertoi rempanneensa kartanoa - katso kuva sen sisustuksesta

Riina-Maija Palander kertoi rempanneensa kartanoa – katso kuva sen sisustuksesta

Sisustussuunnittelija Riina-Maija Palander, 46, teki eilen sometililleen postauksen, jossa kertoi vanhan kartanon remontoinnissa:

– Ehkä moni jo tietääkin, mutta minulla on Virossa vanha kartano jota olemme perheen voimin remontoineet. Jo reilun kymmenen vuotta siellä on myös kesäisin pyöritetty majataloa, jonka remontin ja joka ikisen yksityiskohdan olen suunnitellut. Vanha tilanhoitajan talo on 500 m2 ja siellä on 15 makuuhuonetta joista jokainen on täysin uniikki. Itse rakennus on monta sataa vuotta vanha ja huokuu historiaa (ja kummituksia😍).

Julkaisussa oli mukana kuva kartanon sisustuksesta, josta Riina-Maija kertoi seuraavaa:

– Kun aloin maalaamaan kuvassa näkyvää seinää ferrarin punaiseksi niin voitte arvata kuinka moni nosti kulmakarvojaan😂. Mutta kaikki tiesi että tiedän mitä teen ja rakastan lopputulosta. Tämä vain yksi monista yksityiskohdista joita Ontikan majatalosta löytyy.

Katso päivitys kuvan kera alta tai Instagramista.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT