KotiLifestyleYhdysvaltojen kuuluisin luksuskoti myytiin, hinta 170 miljoonaa dollaria – kuvat

Yhdysvaltojen kuuluisin luksuskoti myytiin, hinta 170 miljoonaa dollaria – kuvat

T. Boone Pickensin omistama Texas Ranch on myyty. Alueen kuuluisin luksuskoti näyttää ulkoisesti lähes satumaiselta, viheriöivän luonnon ja vesialueiden ympäröimältä pieneltä paratiisilta.

Yksi Amerikan ylellisimmistä ja viehättävimmistä rancheista on myyty. Mesa Vista, edesmenneen öljymiljardöörin T. Boone Pickensin jättiläinen oli markkinoilla 170 miljoonan dollarin myyntihinnalla.

Texas Panhandlen koilliskulmassa sijaitseva Mesa Vista ulottuu yli 100 neliökilometrin matkalle ja lähes 37 000 hehtaarin alueelle, joka käsittää 25 mailin matkan Kanadan joen varrella. Kokonaisuuteen kuuluu viiden makuuhuoneen omakotitalo, 11 500 neliömetrin talo järven rannalla, jossa on kolme makuuhuonetta. Luksuskodin yhteydessä on myös 2 300 neliön porttitalo, joka sisältää kolme ylimääräistä makuuhuonetta sekä yksityisen lentokentän, jossa on kahden makuuhuoneen asunto lentäjille.

Kokonaisuus sisältää myös kappelin, 2250 neliön suuruisen pubin, golfkentän, tenniskentän sekä 400 neliön kokoisen asehuoneen. Asunnossa on myös peräti 25 000 neliön kokoinen konferenssikeskus, jossa on olohuone, liikekeittiö, lisää makuuhuoneita, kirjasto, kierreportaat, 30-paikkainen teatteri- ja mediahuone sekä viinikellari. Asuntoon on rakennettu jopa 11 000 neliön suuruinen koirakennel, johon kuuluu eläinlääkärilaboratorio ja 3 600 neliön suljettu ja ilmastoitu tila.

Karjatilan läheisyydessä on runsaasti vettä, sillä Boone’s Creek virtaa karjatilan läpi noin 12 mailin matkalta. Matkalla on puroja, järviä, vesiputouksia ja lampia, jotka kaikki ovat ihmisen rakentamia. Yksi Boonen tärkeimmistä tavoitteista karjatilalla oli rikastaa maata ja palauttaa se villieläinten keitaaksi, josta suurin osa on palannut luonnolliseen asuinsijaansa. Alueella on rehevää luonnonruohoa, jota ei ole koskaan laidunnettu. Boone toimi myös johtajana maansuojelukäytännöissä, joita seuraavat nyt monet muut maanviljelijät Yhdysvalloissa.

Pickens valmistui Oklahoma Staten yliopistosta ja pukeutui Mesa Vistaan ​​Pickensin suosikkivärin, eli oranssin eri muunnelmiin. Se on myös hänelle rakkaan OSU-jalkapallojoukkueen tunnusväri. 2000-luvun alussa Pickens lahjoitti yli 200 miljoonaa dollaria koulun urheiluosastolle. Koulun jalkapallokenttä nimettiin uudelleen Boone Pickens Stadiumiksi vuonna 2003. Pääosa T. Boonen omaisuudesta koostui öljy- ja maakaasualan tuotoista, joka kasvatti hänelle noin miljardin dollarin nettovarallisuuden miehen kuollessa vuonna 2019, 91 vuoden iässä.

Mesa Vista myytiin Travis Chesterille, toiselle Texasin karjatilalle. Myyntihintaa ei ole vielä julkistettu, mutta edustajan mukaan kauppaan liittyi kaksi kauppaa, joka on 10 prosentin haarukan sisällä 170 miljoonan dollarin pyyntöhinnasta. Välitysagentin mukaan Mesa Vista Ranch on myyty periaatteessa avaimet käteen -periaatteella, johon kuuluvat kaikki liikkuva kalusto, laitteet, lava-autot, metsästysajoneuvot, maatalouslaitteet, kalusteet, lintukoirat ja niin edelleen.

Alla kuva 170 miljoonan luksuskodista.

Lähde ja kuvat: TopTenRealEstateDeals

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT