KotiHelppooTässä on Zsa Zsa Gaborin vaaleanpunainen Palm Springsin koti – katso kuvat

Tässä on Zsa Zsa Gaborin vaaleanpunainen Palm Springsin koti – katso kuvat

Zsa Zsa Gaborin omistama luksuskoti Palm Springsin alueella on laitettu myyntiin. Ainutlaatuisesti sisustettu vaaleanpunainen koti sisältää paljon yksilöllisiä sisustuselementtejä.

Unkarilainen povipommi Zsa Zsa Gabor tunnetaan kauneuskilpailuista. Lisäksi hän esiintyi sellaisissa elokuvissa kuin Moulin Rouge ja We’re Not Married! Kaunotar esiintyi usein televisiossa, mutta hänet tunnettiin silti parhaiten ylenpalttisesta elämäntyylistään. Joskus häntä pidettiin alkuperäisenä ”julkkiksena”, joka lensi ympäri maailmaa, seurusteli lukuisten vaikutusvaltaisten miesten kanssa ja emännöi näyttäviä juhlia. Naimisissa Gabor oli yhdeksän kertaa, kuten hotellimagnaatti Conrad Hiltonin ja näyttelijä George Sandersin kanssa. Näyttävä nainen oli kuuluisa nokkelista ja terävistä kirjoituksistaan, joista yksi esimerkki alla.

– Olen upea taloudenhoitaja: aina, kun jätän miehen, pidän hänen talonsa.

Zsa Zsan sisarukset Eva (naimisissa viisi kertaa) ja Magda (naimisissa kuusi kertaa) olivat myös tunnettuja kasvoja. Perhe oli yksi Hollywoodin dynaamisista voimista elokuva-alan kultakaudella.

Räätälöity vaaleanpunainen koti, joka aikoinaan kuului Zsa Zsalle ja Magdalle, on laitettu myyntiin 3,8 miljoonalla dollarilla. Palm Springsin kiinteistöstä on pidetty huolta rakkaudella, ja jokainen huone sisältää ainutlaatuisen Gabor-glamour -tyylin kalusteita. Kukkulan huipulla Little Toscanan arvostetulla Palm Springsin alueella sijaitsevassa kodissa on vuoristo- ja kaupunkinäkymät joka suuntaan.

Katetulta verannalta on näköala mosaiikkilaatoitetulle täysikokoiselle uima-altaalle. Mustakultaiset, käsin veistetyt pariovet erottuvat vaaleanpunaisesta ulkokuoresta. Olohuoneissa ja ruokasaleissa on tyylikkäät kattokruunut, peiliseinät ja flyygeli. Keittiössä on Viking-laitteet sekä alkuperäinen unkarilainen paistinpannu, joka on näyttävän kultaisen katon alla lasikaappien ympäröimänä. Kivilattioita ja upeita näkymiä on kodissa kaikkialla. Talo sisältää myös sviitin, joka on erityisen ylellinen, ja siinä on ainutlaatuinen kasvitieteellinen tapetti ja kultaisia ​​aksentteja. Tilavassa sviitissä on olohuone, toimisto, pukuhuone, meikkihuone, kaksi pesuallasta, suihku ja valtava rentoutumisamme. Kahdella ylimääräisellä makuuhuoneella ja kylpyhuoneella on kullakin oma ainutlaatuinen tyylinsä.

Keinotekoinen ruoho- ja kiviterassi on helppohoitoinen ja ympäristöystävällinen. Palmujen ympäröimä ja vuoria vastapäätä sijaitseva 3 441 neliömetrin koti tarjoaa vertaansa vailla olevaa yksityisyyttä. Kodista on nopea pääsy North Lykkenin vaellusreitille, ja se on vain kävelymatkan päässä vuosisadan puolivälin modernista maamerkistä, The Edris Housesta. Lähellä sijaitseva Copleys on Palm Canyonin palkittu ravintola Clark Gablen entisessä kartanossa. Alue sisältää myös lukuisia kauppoja, ravintoloita, putiikkeja sekä arkkitehtonisesti ja kulttuurisesti merkittäviä koteja, jotka ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Palm Springs on aavikkokaupunki, joka tunnetaan kuumista lähteistään, tyylikkäistä hotelleistaan, golfkentistään ja kylpylöistään, ja se on pitkään ollut kuuluisuuksien suosittu pakopaikka. Elvis vietti häämatkansa paikallisessa kartanossa, joka tunnetaan nimellä ”The House of Tomorrow”, ”Huomisen Talo”, kun taas Dinah Shore, Liberace, Spencer Tracy, Cary Grant ja Katharine Hepburn ovat vain muutamia tunnettuja ihmisiä, jotka ovat asuneet alueella. Nykyisiä asukkaita ovat Leonardo DiCaprio, Lily Tomlin, Goldie Hawn ja Kurt Russell. Talon omistavat Conrad Miller ja Brandon Holland Avenue 8:lla.

Alla kuva myynnissä olevasta luksuskodista. Kuvan alla olevasta linkistä näet lisää valokuvia kodin sisältä.

Lähde ja kuvat: Toptenrealestates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje