KotiUutisetTältä näyttää havaijilainen "bilepalatsi" – arvo 6 miljoonaa dollaria

Tältä näyttää havaijilainen ”bilepalatsi” – arvo 6 miljoonaa dollaria

Ron Ricen omistama näyttävä ”bilepalatsi” edustaa luksusta mitä suurimmassa määrin. Edesmenneen elokuvantekijän perintönä jäi monen miljoonan arvoinen kartano ylellisyyksineen.

Ron Rice, joka kuoli vuonna 2022 81–vuotiaana Daytona Beachillä, vaihtoi lukion kemian opettajan ammatista monimiljonääriksi Hawaiian Tropic -aurinkorasvabrändillään. Pohjois-Carolinan kukkuloilta kotoisin oleva köyhä, mutta kunnianhimoinen Rice rakastui Floridan rantoihin ja aurinko-hiekkaiseen elämäntapaan.

Ensin hän sekoitti prototyyppiseoksia roskakoriin, kunnes Rice perusti yrityksensä vuonna 1969 ja kasvatti brändistä todellisen imperiumin. Myyntiluvut olivat 110 miljoonaa dollaria, kunnes hän myi sen Platexille (Banana Boatin valmistaja) 83 miljoonalla dollarilla vuonna 2007.

Hawaiian Tropic sponsoroi bikinikilpailuja, Miss Hawaiian Tropic International -mallihakutapahtumia ja omistaa Hawaiian Tropic Zone -bikiniravintolan Times Squarella. Rice ystävystyi The Beach Boysin ja Donald Trumpin kanssa, ja tapasi myös Hugh Hefnerin, Jerry Lee Lewiksen ja muita ikoneita, jotka kävivät usein hänen järjestämissään juhlissaan Ormond Beach Estatessa.

Ricen kuoltua hänen pitkäaikainen merenrantakartanonsa on myynnissä 5,99 miljoonalla dollarilla. Viisi kylpyhuonetta sisältävä koti on hulppea palatsi, jossa on 12 000 neliötä, kaksi ulkouima-allasta, sisäuima-allas ja kymmeniä metrejä rantajulkisivua. Ainutlaatuiset puutyöt, ilmeikkäät seinäpäällysteet ja kiviset yksityiskohdat luovat silmiinpistävää art deco -tyyliä, kun taas lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja laajat ulkoterassit tarjoavat esteettömät näkymät koskemattomalle Atlantin rannalle.

Kahdessa ylellisen makuuhuoneen sviitissä on omat parvekkeet, ja keittiössä on massiivinen ympyränmuotoinen baari. Paikka sisältää myös maanalaisen luolan, diskotanssilattian, tilavan ruokasalin. Sisä- ja ulkobaari sekä oleskelutila tarjoavat loputtomasti tiloja viihdettä varten.

Merenneitoaiheinen seinämaalaus koristaa yhtä kylpyhuonetta, ja Ricen elinaikana koko talo oli täpösen täynnä hänen omalaatuista taidettaan, mukaan lukien luonnonvaraisten eläinten patsaita ja kehystettyjä valokuvia hänen bikinimalleistaan ​​ja julkkisystävistään.

Hänen talossaan oli jopa televisioseinä, jonka ruudut oli viritetty eri kanaville. Virranlähteenä oli Floridan suurin satelliittiantenni.

Palatsi sijaitsee Oceanside Country Clubia vastapäätä. Sitä ympäröivät korkealuokkaiset asunnot ja yksityisyyden rauha on taattu, mutta paikka on vain muutaman kilometrin pohjoiseen vilkkaasta Daytona Beachistä.

MTV:n vuosina 1989–1993 ”kevätloman maailmanpääkaupungiksi” nimeämä Daytona houkuttelee tapahtuman aikana jopa puoli miljoonaa juhlijaa ja toiset 500 000 vierailijaa kuuluisan Bike Week -viikon aikana, jolloin moottoripyöräharrastajat kokoontuvat eri puolilta maata. Noin 150 000 heistä osallistuu Daytona 500 -kilpailuun, joka tunnetaan nimellä ”Superbowl of Stock Car Racing”. Paikalle saapuu lisäksi yhdeksän miljoonaa katsojaa.

Kaupunki tarjoaa myös täysipainoista yöelämää rantamusiikkifestivaaleja ja DJ:tä, jotka huolehtivat tanssiviihteen taustamusiikista koko yön, sekä 23 kilometriä luonnonkauniita rantoja, jotka ovat täydellisiä rusketuksen hankkimiseksi ja aaltojen katseluun. Alueella on asunut useita julkkiksia, kuten näyttelijä John Travolta, NBA-tähti Vince Carter, olympiamitalisti Ryan Lochte ja kantritähti Brian Kelley.

Alla kuva upeasta kartanosta.

Kuvituskuva: TopTenRealEstates
Lähde: TopTenRealEstates

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT