KotiUutisetMinisteri Antti Kaikkosen eron taustalla uudet kuviot parisuhteessa

Ministeri Antti Kaikkosen eron taustalla uudet kuviot parisuhteessa

Puolustusministeri Antti Kaikkonen teki sangen yllättävän ilmoituksen. Hän kertoo eroavansa tehtävästään määräajaksi.

– Vaikka ministerin tehtävä on hyvin tärkeä, jossain kohtaa on kyettävä laittamaan myös perhe etusijalle. Puolisoni on saanut uuden työpaikan, jossa hän aloittaa tammikuun alussa. Emme ole vielä valmiita laittamaan vauvaa päivähoitoon, joten tässä kohtaa on oma vuoroni ottaa enemmän vastuuta lastenhoidosta, Kaikkonen perustelee Instagramissa.

– Näin myös haluan toimia. Lapset ovat pieniä vain hetken, ja haluan muistaa sen muutenkin kuin vain valokuvista, Kaikkonen jatkaa.

Hän täsmentää jäävänsä isyyslomalle 6. tammikuuta ja 28. helmikuuta väliseksi ajaksi.

– Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että haen eroa puolustusministerin tehtävästä tuoksi ajaksi. Puolustusministerin tehtävät ovat sen aikaa toisen henkilön vastuulla, josta päätökset tehdään pian, Kaikkonen.

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT