KotiSisustaminenAsiantuntijoiden mukaan tämä on paras työhuoneen väri

Asiantuntijoiden mukaan tämä on paras työhuoneen väri

Yli vuoden ajan monet ihmiset ympäri maailman ovat työskennelleet ja opiskelleet kotoa käsin. Komerot, vierashuoneet ja vaatehuoneet ovat muuntautuneet toimistotiloiksi ja luokkahuoneiksi. Joillekin muutos voi olla pysyvä, ja työpaikoilla tarjotaankin nykyisin usein mahdollisuutta vähintään ajoittaiseen etätyöskentelyyn. Niinpä työhuoneen muuntaminen mahdollisimman viihtyisäksi on ajankohtaista, vaikka pandemia olisi pian ohi!

Verkkokauppa Made julkaisi raportin vuoden 2021 trendeistä auttaakseen ihmisiä tekemään kotitoimistoistaan mahdollisimman toimivia. Raportissa puhuttiin etenkin työhuoneen väristä.

Värit vaikuttavat tutkitusti tunnetiloihin ja käytökseen. Made:n asiantuntijat listasivat värejä, jotka auttavat keskittymään ja olemaan luova. Esille nousivat luonnolliset värit. Kun kotona vietetään nyt enemmän aikaa kuin ennen, voi energiataso laskea ja motivaatio työskentelyyn olla hukassa. Sen vuoksi on tärkeää, että ympäristö antaa energiaa.

Made kruunasi havunvihreän parhaaksi kotitoimiston sävyksi, sillä väri auttaa keskittymään ja pitämään mielen selkeänä. Vihreä muistuttaa ikivihreistä puista, mutta on samalla elegantti ja tyylikäs. Vihreä on yksi kaikkein rauhallisimmista väristä silmille, ja saa ihmiset optimistisiksi ja virkistyneiksi.

Myös siniset ja neutraalit värit olivat Made:n listalla, joista molemmilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Harmaat, beiget ja valkoiset auttavat nekin keskittymään.

Katso alta esimerkkejä siitä, kuinka vihreää on käytetty kotitoimistoissa.

Viherkasveilla vehreyttä

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Leaf Envy • Plant Co. (@leafenvy) jakama julkaisu

Rauhoittava harmaanvihreä

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön ZN interieur (@zn_interieur) jakama julkaisu

Energisoiva vihreä

Seesteisyyttä luonnonväreillä

Lähde: Made.com

Kuvat: Unsplash, Instagram

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT