KotiSisustaminen7 sisustamisen trendiä syksyiseen kotiin – näitä on hankala vastustaa ilmojen viiletessä

7 sisustamisen trendiä syksyiseen kotiin – näitä on hankala vastustaa ilmojen viiletessä

Maanläheinen väripaletti, pehmeä sametti, kodikas tunnelma…

Tänä vuonna kodin laittamisessa on keskitytty mukavuuteen, niin sisustuksessa kuin kodin värimaailmassakin. Kodikkuus ja viihtyisyys ovat olleet erityisen tärkeitä teemoja, sillä olemme viettäneet kotona enemmän aikaa kuin koskaan aiemmin. Eettisyys ja yhteys luontoon ovat myös nousseet yhä tärkeämpään osaan.

Tässä seitsemän kodikasta trendiä tähän syksyyn.

Maanläheiset värit

Maanläheisten värien trendi jatkuu tänä syksynä. Beiget, harmaat ja lämpimät ruskean sävyt sekä syvän vihreät löytävät tiensä yhä useampaan kotiin.

Tekstuuri

Syksyn tultua huoneisiin saa tunnelmaa ja lämpöä kerrostamalla sisustukseen tekstuuria. Yksi helpoimmista keinoista on käyttää tekstiilejä. Valitse sisustustyynyjä ja huopia, joissa on tekstuuria.

Yhdistä pehmeä sametti karkeampiin materiaaleihin, kuten juuttiin tai sisaliin. Pidä väripaletti yksinkertaisena ja keskity tekstuureilla leikittelyyn.

Sametti

Sametti on tullut jäädäkseen. Hanki isoja, pehmeitä tyynyjä, samettinen sängynpääty tai sametilla päällystetty nojatuoli tai sohva.

Luonnonmateriaalit

Luonto on ollut pinnalla jo kauan, eikä trendi osoita hiipumisen merkkejä. Suosi esimerkiksi luonnollista, vaaleaa puuta.

Voit myös lisätä luonnonkivisiä laattoja. Pienimuotoisemmin luontoa voi tuoda sisälle esimerkiksi puunoksalla.

Messinki ja kulta

Messinki ja kulta sopivat erinomaisesti syksyyn ja viileämpiin säihin. Valitse mattakulta tai harjattu messinki kuvakehyksiin, valaisimiin, vetimiin ja pieniin esineisiin.

Kodikkuus

Kodikkuus on yksi tärkeimmistä teemoista, joka kannattaa pitää mielessä tämän syksyn sisustusvalintoja tehdessä. Lisää tunnelmallisuutta sopivalla valaistuksella. Suosi lyhtyjä ja seinävaloja, jotta voit pitää kirkkaat kattovalot kiinni.

Vaalea nahka

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Lighting Design (@lighting_design_company) jakama julkaisu

Nahkaisella sisustuselementillä tuot tilaan tekstuuria. Vaalea nahka on nyt pinnalla. Voit lisätä sisustukseen pieniä nahkasomisteita tai hankkia olohuoneeseen nahkasohvan.

Kuva: Unsplash

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT