KotiIdeat / vinkkejäOnko sinulla ikkunaton kylpyhuone? Näin teet siitä valoisamman

Onko sinulla ikkunaton kylpyhuone? Näin teet siitä valoisamman

Pieni, ikkunaton kylpyhuone voi olla pimeä ja tylsä tila. Onneksi on olemassa keinoja lisätä elämää ja mielenkiintoa pieneen kylpyhuoneeseen, vaikka mahdollisuutta luonnonvaloon ei olisikaan. Tässä neljä asiaa, jota voit tehdä tai lisätä ikkunattomaan kylpyhuoneeseen, lisätäksesi valoisuuden tuntua.

Hanki pimeässä viihtyviä huonekasveja

Huonekasvit kylpyhuoneessa ovat mahtavia, eloisia sisustuselementtejä. Lisää kylpyhuoneeseesi kasveja, jotka eivät tarvitse ollenkaan päivänvaloa selviytyäkseen. Esimerkiksi kirjovehkat ja bromeliat soveltuvat valottomaan kylpyhuoneeseen.

Lisää kynttilöitä ja lamppuja

Yksittäisen kattolampun varassa oleminen pienessä, pimeässä kylpyhuoneessa ei ole optimaalisin vaihtoehto. Jos tilaa ei ole paljon, harkitse asentavasi muutamia seinälamppuja, jotta et vie tilaa tasoilta. Riippuva kattolamppu voi olla myös hieno yksityiskohta, mikäli sille on kylpyhuoneessa tilaa.

Maalaa tai laatoita kylpyhuone vaalealla värillä

Jos mahdollista, maalaa tai laatoita kylpyhuone kokonaisuudessaan –seinät, katto, lattia – vaalealla värillä, joka luo illuusion suuremmasta tilasta. Laatoittamalla tilan kiiltävillä, neutraalin värisillä laatoilla voit laajentaa huonetta entisestään.

Asenna peilejä

Saatat ajatella, että iso peili pesualtaan yläpuolella on tarpeeksi, mutta jos seinillä vaan on tilaa, lisää niille joitakin pienempiä peilejä. Peilit heijastavat valoa ja saavat tilan näyttämään isommalta. Suoraan ison peilin vastakkaiselle seinälle peiliä ei kannata välttämättä kuitenkaan asentaa, sillä ”ääretön peili” voi olla häiritsevä.

Kuva: Pexels

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje