KotiSisustaminen6 vinkkiä kotitoimiston sisustamiseen

6 vinkkiä kotitoimiston sisustamiseen

Kotitoimistosta on viimeisen vuoden aikana tullut yllättäen tärkeä osa monen kodin varustelua. Tilanne on vaatinut luovuutta, sillä kodeissa ei ole useinkaan ollut erillistä työhuonetta ennestään. Lue tästä ideoita kotitoimiston sisustamiseen.

Valitse paikka huolella

Kun mietit parasta paikkaa työhuoneelle, ota huomioon melusaaste. Esimerkiksi, jos työhuoneesi on kadun vieressä, saatat kuulla liikenteen melua tai ihmisten ääniä. Mieti myös kodissasi kuuluvia ääniä. Vältä mahdollisuuksien mukaan keittiötä, kylpyhuonetta ja olohuonetta. Toisaalta, jos sinun on työskennellessäsi pidettävä samalla silmällä lapsiasi, kotitoimiston voi olla hyvä olla lähellä heidän leikkihuonettaan.

Suosi minimalistista sisustusta

Trendit tulevat ja menevät, eikä loppujen lopuksi ole väliä, mikä väri on Pantonen vuoden väri tänä vuonna. Minimaalinen estetiikka on ollut jo vuosikausia pysyvä trendi. Pidä työpöytäsi siistinä: lisää pöydälle vain muutamia persoonallisia yksityiskohtia, jotka eivät kuitenkaan häiritse työhön keskittymistä. Näin pidät ajatukset kirkkaina ja työskentelytahdin tehokkaana.

Hankkiudu eroon johdoista

Langattomien laitteiden käyttäminen on yksi tapa pitää rumat johdot pois näköpiiristä, ja välttää niihin kompastuminen. Käytä langatonta tulostinta, kannettavaa tietokonetta ja langatonta näppäimistöä. Jos johdottomuus ei ole mahdollista, johtoja ei silti tarvitse jättää näkyville: kiinnitä johdot työpöydän alle.

Vältä paperin käyttöä

Käytä sähköisiä dokumentteja niin usein kun tämä on mahdollista. Myös kalenterin voi pitää digitaalisena. Näin helpotat työtilan siistinä pitämistä ja säästät samalla luontoa.

Lisää tilaan huonekasveja

Kotona työskentely on monesti viihtyisämpää kuin toimistorakennuksessa istuminen, mutta olet silti edelleen sisällä. Lisää tilaan huonekasveja tuomaan eloa ja raikkautta ja muistuttamaan luonnosta.

Päästä valo sisään

Tutkimusten mukaan luonnonvalossa työskentelevät ihmiset ovat tuotteliaampia, saavat enemmän D-vitamiinia ja nukkuvat yönsä paremmin. Valot voivat myös vaikuttaa mielialaan. Valitse siis kotitoimistolle mahdollisimman valoisa paikka.

Kuva: Pexels

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje