KotiSisustaminenKevään 2021 sisustustrendit – sisustitko kotisi jo näin?

Kevään 2021 sisustustrendit – sisustitko kotisi jo näin?

Ei ole yllätys, että tänä vuonna koronapandemia ja jatkuva kotona oleminen näkyy sisustamisen trendeissä. Kodin viihtyvyyteen panostetaankin nyt enemmän kuin koskaan. Lue tästä, mitkä muut sisustustrendit ovat vahvoilla tänä keväänä.

Kodikkuus

On todennäköistä, että vietämme vielä suuren osan tästäkin vuodesta kotosalla, joten kodikkuuteen kannattaa panostaa. Kutsuvat, pehmeät sohvat ovat erityisen in. Lisää istuimille pehmeitä tyynyjä ja huopia täydentääksesi kodikkaan tunnelman.

Harmaa ja keltainen

Väritrendien ennustaja Pantone valitsi vuoden väreiksi harmaan ja loistavan keltaisen, ”Ultimate Gray” ja ”Illuminating”. Lisää hillittyyn harmaaseen sisustukseen keltaisia väriläiskiä esimerkiksi matolla ja tyynynpäällisillä.

Mummolanostalgia

Vuonna 2021 muistellaan mummolan sisustusta. Trendikkäitä ovat esimerkiksi kukkatapetit, kukkakuosiset tyynyliinat ja virkatut yksityiskohdat. Myös yksittäisillä vanhoilla huonekaluilla saa moderniin kotiin persoonallista, kodikasta ilmettä.

Käsintehdyt sisustusesineet

Koronapandemian myötä ihmisillä on ollut enemmän aikaa uusille harrastuksille. Etenkin käsityöharrastukset ovat nostaneet suosiotaan. Myös arvostus käsityönä valmistettua kohtaan on kasvanut. Tänä vuonna kodeissa on enemmän käsintehtyjä, uniikkeja sisustusesineitä: joko itse tehtynä, tai suoraan tekijältä hankittuna.

Puutarhahuoneet

Pinterestin ennustuksen mukaan tänä vuonna erilaiset puutarhahuoneet kukoistavat. Rakentamalla puutarhahuoneen kotiisi saat luonnon lähelle menemättä itse minnekään. Luo puutarhatunnelma hankkimalla kotiin pieni puutarhahuonekalusetti, ja lisää tilaan runsaasti kasveja.

Laadukas äänentoistojärjestelmä

Kotona aikaa viettävälle kodikkuus on tärkeää, minkä lisäksi kotona kulutettavaan viihteeseen halutaan panostaa. Kotoa ei nyt lähdetä elokuviin tai konsertteihin, joten samat elämykset luodaan kotiin.

Kahvilatasoinen kahvi

Kahvilakulttuuri oli ennen koronapandemiaa pinnalla jo useita vuosia, ja laadukasta kahvia saa jo pienemmissäkin kaupungeissa. Nykyisin emme kuitenkaan pääse kahviloihin läheskään niin usein kuin ennen, joten kotona tehtävään kahviin halutaan panostaa. Erilaiset kahvin valmistamiseen liittyvät laitteet ovat nostaneet suosiotaan.

Rottinki ja kori

Design -asiantuntijoiden mukaan rottinkiset huonekalut jatkavat nousuaan 2021. Kevyet ja ilmavat huonekalut lisäävät viihtyvyyttä mihin tahansa huoneeseen. Ne sopivat hyvin yhteen myös nostalgisten mummolaesineiden kanssa. Lisäämällä sisustukseen erilaisia koreja saat kotiisi mielenkiintoa sekä aina tarpeellista säilytystilaa.

Kuvat: Pexels, Instagram

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje