KotiUutisetNäin Salkkaritähdet asuvat

Näin Salkkaritähdet asuvat

Entiset Salkkaritähdet ja nykyiset somevaikuttajat Sara ja Mikko Parikka muuttivat kolmen tyttärensä Matildan, Mimosan ja Melinan kanssa rakennuttamaansa hirsitaloon viime vuoden helmikuussa.

Sara on jakanut ahkerasti otteita perheen elämästä ja uudesta kodista Instagram-tilillään ja blogissaan.

Parikoiden moderni, avara koti on kaksikerroksinen kuusihirsitalo. Sara kertoo blogissaan, että talossa on 150 neliötä, ja yli 40 neliön terassi. Pariskunta on suosinut sisustusvalinnoissaan monia kotimaisia yrityksiä.

Tällaiselta perheen hulppeassa Espoon kodissa näyttää:

Olohuone

Parikoiden olohuone on kaksikerroksinen, aukea tila, jota hallitsee valtavan isot ikkunat. Huoneen yksityiskohtiin kuuluu musta takka ja lasikaiteiset portaat. Tilan värimaailma on hillityn neutraali.

Kauniit hirsiseinät ovat näkyvissä koko kodissa. Sara kertoo blogissaan, että hirsiseinät on hiottu ja vahattu, jotta niiden alkuperäinen vaalea sävy säilyisi, eikä kellastuisi.

Keittiö

Ison olohuoneen yhteydessä oleva avokeittiö on musta. Sara kirjoittaa blogissaan, että pariskunta oli aina haaveillut mustasta keittiöstä, joten keittiön värin valinta ei ollut vaikeaa. Keittiöön kuuluu saareke, jossa Sara kertoo laittavansa ruokaa perheelleen.

Tyttöjen huoneet

Perheen tyttöjen huoneissa on paljon nyt pinnalla olevia vanerihuonekaluja. Huoneiden värimaailmaan kuuluu vaalean puun lisäksi hennon roosat yksityiskohdat.

Sauna ja kylpyhuone

Sara kirjoittaa blogissaan, että heillä on kodissaan hybridimallinen sauna, jota voi käyttää sekä tavallisen saunan tapaan että infrapunasaunana, sillä seinillä on infrapunapaneelit. Sauna on väritykseltään tummanvaalea.

Kylpyhuoneen yksityiskohtiin kuuluu kaksi mattamustaa suihkua sekä upea, kalanruotomalliin ladottu laattaseinä. Tilassa on myös kylpyamme.

Saran ja Mikon makuuhuone

Pariskunnan makuuhuone on talon väriläiskä. Huoneen tummanvihreät seinät on maalattu Tikkurilan Vuono -värillä, joka valittiin Tikkurilan vuoden väriksi joitakin vuosia sitten.

Makuuhuoneessa on olohuoneen korkeaan tilaan antava sisäikkuna, joka on Saran mielestä yksi talon parhaista yksityiskohdista.

Sängyn yläpuolella roikkuu hauskat suomalaisen Quu designin lamput. Parikoiden makuuhuoneen yksityiskohtiin kuuluu lisäksi vaalea punottu viltti, villamatto sekä iso viherkasvi.

Makuuhuoneeseen kuuluu walk in-closet, sekä oma parveke.

WC-tilat

Parikoiden kodissa on kaksi pientä vessaa. Sara kertoo Instagramissa, että toinen on hänen ja tyttöjen vessa. Sen yksityiskohtiin kuuluu pyöreä valopeili sekä vaaleanroosa allaskaappi. Seinät ja lattia on harmaata betonilaattaa. Toisen vessan seinältä löytyy muun muassa marmoria.


Lähteet: saraparikka.com, Instagram

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT