KotiUutisetLidlin Parkside-tuoteperhe ja Arnold Schwarzenegger yhteistyöhön

Lidlin Parkside-tuoteperhe ja Arnold Schwarzenegger yhteistyöhön

Hollywood-tähti Arnold Schwarzenegger, 76, nähdään uudessa roolissa syksyllä motivoimassa ihmisiä tarttumaan toimeen ja tee-se-itse-työskentelyyn, kun hän esiintyy Parkside-tuoteperheen uutena mainoskasvona. Parksiden suosittuja työkaluja ja puutarhavälineitä on saatavilla kautta maan Lidlien käyttötavaraosastoilla.

Jokaisessa kodissa tarvitaan toisinaan työkaluja – oli kyse sitten hyllyn kokoamisesta tai lampun kiinnittämisestä kattoon. Parkside-tuotteilla hoituvat kätevästi pienet ja suuremmatkin kodin ja kesämökin remonttiaskareet. Parksiden tuotteet on suunniteltu joka kodin tee-se-itse-tarpeisiin: tuotteet soveltuvat niin korjaamiseen, rakentamiseen ja puutarhanhoitoon. Helppokäyttöisyytensä ohella tuotteilla on korkeat turvallisuusstandardit, joten niitä on jokaisen turvallista käyttää.

– Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea. Parkside-tuotteet on suunniteltu niin, että niitä on mahdollisimman helppo käyttää ja säilyttää. Etenkin viime aikoina kuluttajat ovat olleet entistä hintatietoisempia ja myös tee-se-itse- eli diy-puuhastelu on nostanut päätään. Haluamme madaltaa kynnystä tehdä asioita itse. Parkside-tuotteissa on erinomainen hinta-laatu-suhde ja tuotteet sopivat niin ammattilaisille kuin vasta-alkajille, kertoo Lidlin kampanjoinnin ja markkinoinnin johtaja Meri Aalto.

Alkavana syksynä Schwarzenegger motivoi ihmisiä tee-se-itse-puuhasteluun Parksiden maailmassa. Schwarzeneggerille työkalut eivät ole laisinkaan vieraita, sillä hän on työskennellyt aiemmin muurarina. Katsojat pääsevät kokemaan Schwarzeneggerin uran legendaarisia vaiheita televisiossa ja sosiaalisessa mediassa, kun hän  innostaa ihmisiä ottamaan ohjat omiin käsiinsä ja kannustaa tekemään asioita itse – ripauksella huumoria ja itseironiaa.

Parkside-tuotteita tulee myyntiin Lidleihin säännöllisin väliajoin rajoitettuina erinä. Tuotteita saa Lidleistä ympäri maan poislukien Helsingin Lönnrotinkadun, Citycenterin, Töölöntullin ja Sörnäisten myymälät. Ajankohtaiset kampanjat sekä myyntiin tulevat Parkside-tuotteet löytyvät Lidlin verkkosivuilta sekä muista Lidlin kanavista.

Lähde ja kuva: Lidl Suomi

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT