KotiUutisetEi täysosumia Eurojackpotissa - huikea summa rahaa jaossa perjantaina!

Ei täysosumia Eurojackpotissa – huikea summa rahaa jaossa perjantaina!

Täysosumia ei löytynyt tiistaina Eurojackpotin arvonnassa, joten pelin potti kohoaa noin 20 miljoonaan euroon perjantaina.

Eurojackpotin kierroksen 19/2023 oikea rivi on 6, 11, 29, 34 ja 39. Tähtinumerot 2 ja 3.

5+1 -tuloksia oli pelattu kaksi kappaletta. Tanskaan ja Unkariin matkasivat 454 431 euron potit. 5+0 -tuloksia löytyi yhdeksän kappaletta ja niillä voitti 56 950 euroa. Voitoista viisi osui Saksaan, yksi Unkariin, yksi Norjaan, yksi Tšekkiin ja yksi Puolaan.

Suomeen tuli kolme kappaletta 4+2 -oikein rivejä, joilla voitti 6 503 euroa.

Tiistai-Jokerin oikea rivi on 4 6 3 6 9 1 5. Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu yksi kappale. Nettipelaaja Mäntsälästä voitti 40 000 euroa, kun hänen Jokerinsa oli pelattu tuplattuna ja viimeinen numero osui oikein.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Ottawa 74. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Kuponkipelien, kuten Eurojackpotin, Vikingloton, Loton ja Jokerin, pelaaminen edellyttää 15.5. alkaen tunnistautumista. Tunnistautumalla pelaaja pysyy paremmin kartalla pelaamisestaan ja oman pelaamisen hallinta helpottuu. Myös voitot pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi.

Lähde ja kuva: Veikkaus Oy

Lue lisää aiheesta!

TSEKKAA MYÖS NÄMÄ

SUOSITUIMMAT